Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Telefonologie

Příspěvek od vasco »

Ciste subjektivne - naprosto chapu rBoba, displej te N8 (i majklovy) je proste divnej :-) Neumim to konkretne popsat, ale vubec se to pri tom dotyku nehybe tak, jak bych cekal nebo chtel. Byl jsem ted nucen jit neco vyridit na pobocku T-M, tak jsem tam pri cekani osahaval nejake asi androidy nebo co, netusim co to bylo, od roku 2007 nemam nic nez iP, ale chodilo to za prstem moc hezky, az jsem necekal, ze uz se tak moc priblizili dotyku iP. To ze jsem ani po 10 minutach nepochopil, jak se to ovlada, je vec druha :-)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Neumíte s tím zacházet, to je celé. :-) Ne, samozřejmě je to trochu nadsázka, ale viděl jsem kamaráda si s tím mým aparátem hrát a vůbec se neuměl pohybovat v menu. Furt se mu to pošupovalo jen po malých kouskách.

U Androidů se zase jenom tak cvrnká a oni hned lítají pryč - kdybych je neměl v ruce, asi bych měl zrovna tak problém si zvyknout a tvrdil bych, jak je to divný. Tohle na Symbianu dělá webový prohlížeč, když se člověk přesouvá mezi miniaturami historie. Nechutná vlastnost - udělám klasický pohyb a místo o jednu skočím o pět stránek zpátky. :-)

A divný dojem mohly dělat plochy v ^3. Ty totiž nebyly přetahovací, ale přepínaly se gestem, takže nešly s prstem.

Ale dočkejme času. Android už je v pozici H, kdežto Symbian stojí teprve na Áčku. Ještě zbývá hodně písmenek. B-)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

mam tu mail od kamarada:

"Prodávám svoji zánovní (4 měsíce starou) Nokii C7 (chrom). Kdybys o někom věděl, dej vědět. Cena 3.500 až 4.000 Kč. Už nechci dotykáč ani vidět!"

tak kdybyste nekdo chtel...
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Nokia na počátcích s dotykáčema trochu zblbla a teď to dotahuje. Bohužel je věčná škoda, že odpískala modely typu E52. Ty ji šly vždy nejlépe.

Nicméně myslím, že Nokia + WP bude v rámci dotykových možností super (WP tak po 5. aktualizaci strčí android do kapsy).

Dnešního dne bych z dotykáčů volil nejspíš Dell Venue Pro + WP7 Mango. Ale naštěstí tuto volbu udělat nemusím..
Back to basics.
Příčina -> následek
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Ze začátku jsem tak trochu počítal s tím, že dopadnu podobně jako tady Caddyovo kamarád. Na druhou stranu mě nepřímo hecoval M@tezz, který se mobilně zasekl u Nokie 6230i, když si pochvaloval C7 (vyjma ležaté qwerty, na které prý neumí psát) - přece když to dal on, tak já se s tím musím být schopný poprat taktéž... :-)
(Moucha)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

vasco píše:To ze jsem ani po 10 minutach nepochopil, jak se to ovlada, je vec druha :-)
Jen jestli to je chyba telefonu ;) :D :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Je nejaky rozdil mezi SE X12 Arc a LT15i Arc nebo ej to jen chaos v oznacovani? Co koukam, tak dva ruzne Arcy nejsou...
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Je to pořád jeden model. Existují ale dvě verze dle podpory frekvenčních pásem v 3G, takže jsou pomocná označení LT15i a LT15a. Pamatuješ, když všechna SEčka u nás měla za číselným označením malé "i"? ;-)
(Moucha)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ze se zrovna mne ptas, jestli tohle pamatuju :)) Super, diky, to jsem potreboval vedet...ja googloval, ale jednoznacne odpovedi jsem se nedockal, uvadeji take ruzne pameti (asi nekdo zapocitava kartu nebo nevim) apod :)
Odpovědět