IT poradna
Re: IT poradna
pravda, servis Samsungu, konkretne ohledne mobilu, totalne na dve veci.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ref servis (záruční i po) - mám sqělou zkušenost se Sonim CEE Support (mobily Sonim) - pan Jindra klásek - tak nějak si představuju podporu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Update: před chvílí mi XPS opět zhavarovalo - neprobudilo se z (regulérního) uspání. Při asi třetím pokusu o start PC se to "chytlo", takže radši zase vše za poslední dva tři dny zálohuju. Zásah technika Dellu je fakt nezbytný.
Další uspání = opět kolaps + restart kupodivu.... už ať je ten technik tady..... dobrou, ráno tipuju že se hlásím ze starého pc....
Pripustme ze to muze byt i tim downgradem na W7 na kterych hapruje nejaky systemovy ovladac. Mne se zas prestal desktop probouzet ze spani kdyz jsem zupgradoval z W7 na 10
Na druhou stranu ze zkusenosti let minulych, kdy na vsech trech XPS co jsme meli v kanclu byla nutna vymena desek, se u Dellu neda divit nicemu.
Na druhou stranu ze zkusenosti let minulych, kdy na vsech trech XPS co jsme meli v kanclu byla nutna vymena desek, se u Dellu neda divit nicemu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
kloním se spíš k té výrobní vadě motherboardu
ráno se nastartoval
ráno se nastartoval
za půl hodiny sa ten technik v tym začne hrabat, sem zvědav na výsledek.... neska ráno sa to (ešče) nastartovalo.... data vyzálohována, dej se vůle boží.....
Po opravě funguje. Zdá se.
Držte mi(mu) palec.
Držte mi(mu) palec.
Tak jo, zdá se že to fakt běhá.... 2x přenesení z domu do kanclu a zpět, několik uspání, vjo OK. Uffff, kuju servisu Dell.
Kurwa! Opět sa to neprobudilo po otevření displeje. Restart pomohl. Doprdele práce.
Taxem vyzkušam jiné nastavení - halt každé zavření displeje = vypnutí W7. Ešče že W7 Profi /64 nabíhají do 20 sekund....
Taxem vyzkušam jiné nastavení - halt každé zavření displeje = vypnutí W7. Ešče že W7 Profi /64 nabíhají do 20 sekund....