V Rumunsku jsem byl několikrát i na delší dobu, do DDR jsem jezdíval pravidelně ke známím. Byly to dosti podivné země. Rumunsko nepodlézalo CCCP, jeli si svoji politiku, ale nic záviděníhodného. DDR prohrálo válku, reálně nemohli dělat nic jiného. Ale buďme rádi za Rumunsko, aspoň tam padl komunismus až po našem sametu.
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
Vy, Češi jo. My, Češi, ne.jerry píše: ↑stř 27 bře 22:10 My Češi jsme vždy ti nejsnaživější, ať jsem na kterékoliv straně. Za komunistů jsme byli ti nejkovanější z celého východního bloku, teď zase ti nejaktivnější z celého západu. Jako podpora Ukrajiny jo, ale hlavní aktivitu nechme na velmocích, stejně si to potom ti velcí rozhodnou bez těch malých.
Vw t6 umrelo spojkove lozisko pri 130k km
Spojka+dvojhmota+praca = 1701€ v dedinskom garazovom servise. (Dvojhmota sa dala zohnat len original VW za 1000)
A vraj automaty maju drahy servis
Spojka+dvojhmota+praca = 1701€ v dedinskom garazovom servise. (Dvojhmota sa dala zohnat len original VW za 1000)
A vraj automaty maju drahy servis
Naposledy upravil(a) abgx1 dne čtv 28 bře 17:23, celkem upraveno 2 x.
Nedávno jsem nechával měnit spojku, ložisko, přední pružiny a jejich uložení. Taktéž ve vesnickém servisu. Na Fiat Punto.
10 000kč bez papíru aktuálním kurzem 395.60 eur.
Sakum prásk je to dražší než baterka v Tesle.
10 000kč bez papíru aktuálním kurzem 395.60 eur.
to jsou ty radosti, které Tě čekají okolo 200 - 300kkm. Ještě turbo, vstřiky, čerpadlo...
Sakum prásk je to dražší než baterka v Tesle.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U kterých značek? Léta používáme VW Group - nájezdy mezi 200-270tkm za 5 let.
Nic z výše jmenovaného se nikdy neměnilo
Nic z výše jmenovaného se nikdy neměnilo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tvl. 15 let, cca 500tis. km žádný defekt a teď už druhá zadní pneu za posledního čtvrt roku.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Sis to proste vybral trochu pozdeji no...
Borec v rodine na C43 chytl defekt 2krat behem noveho roku.
Samozrejme zadne servisy nefunkcni, poprve tam mrsknul svou letni sadu na celou napravu.
a pak sem mu pujcil svou sadu.
Borec v rodine na C43 chytl defekt 2krat behem noveho roku.
Samozrejme zadne servisy nefunkcni, poprve tam mrsknul svou letni sadu na celou napravu.
a pak sem mu pujcil svou sadu.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Trefné.GeneHawkins píše: ↑čtv 28 bře 13:19Vy, Češi jo. My, Češi, ne.jerry píše: ↑stř 27 bře 22:10 My Češi jsme vždy ti nejsnaživější, ať jsem na kterékoliv straně. Za komunistů jsme byli ti nejkovanější z celého východního bloku, teď zase ti nejaktivnější z celého západu. Jako podpora Ukrajiny jo, ale hlavní aktivitu nechme na velmocích, stejně si to potom ti velcí rozhodnou bez těch malých.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Včera jsem to napsal, pak jsem to smazal, ze nebudu brecet, ale nakonec si teda postezuju.
Chystame se ve spravnim rizeni argumentovat neverejnym stanoviskem ministerstva. Mame rozsudky, ve kterych to stanovisko melo zamyslenx efekt a ergo pocitame s vitezstvim nejdyl u krajskyho soudu.
Kolegyne z kancelare, starsi a solidni dama, je ovsem vyrazne peclivejsi (a slusnejsi) nez ja, tak se poverila neformalnim telefonatem na prislusny odbor, jestli v dane veci nebylo vydano jine, novejsi stanovisko.
Nejaka mrdka tam na ni zacala rvat, ze tam nesedi od toho, aby podnikatelum pomahala vyhnout se zodpovednosti za jejich prestupky a doporucila ji prestat pusobit v oboru a “jit prodavat rohliky”.
Vomlatil bych ty urednicky trosce hlavu o topeni, co si vo sobe kurva mysli.
Chystame se ve spravnim rizeni argumentovat neverejnym stanoviskem ministerstva. Mame rozsudky, ve kterych to stanovisko melo zamyslenx efekt a ergo pocitame s vitezstvim nejdyl u krajskyho soudu.
Kolegyne z kancelare, starsi a solidni dama, je ovsem vyrazne peclivejsi (a slusnejsi) nez ja, tak se poverila neformalnim telefonatem na prislusny odbor, jestli v dane veci nebylo vydano jine, novejsi stanovisko.
Nejaka mrdka tam na ni zacala rvat, ze tam nesedi od toho, aby podnikatelum pomahala vyhnout se zodpovednosti za jejich prestupky a doporucila ji prestat pusobit v oboru a “jit prodavat rohliky”.
Vomlatil bych ty urednicky trosce hlavu o topeni, co si vo sobe kurva mysli.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))