Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
kubeek
Řidič začátečník

Re: Telefonologie

Příspěvek od kubeek »

neviem ako teraz, ale moj prechod z 5800 na htc desire bol co sa tyka displeja priepastny, konecne to reaguje na moje povely, nerobi si ten displej co chce a hlavne funguje aj multitouch ( ak sa to tak vola), odvtedy som par dotykovych nokii skusal a viacmenej to bolo to iste. Rad by som sa vratil k nokii ale az ked urobia displej na urovni
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

LG je značka, kterou u MT ignoruji...mimochodem to, že něco nefungovalo správně na LG není důvod, aby to u "prémiové" Nokie fungovalo stejně blbě.
Co chceš napsat k té N8? Sám jí používáš a asi víš proč z D distribuce... Mě stačilo, když jsem se pokoušel asi tři dny nainstalovat novej soft - přes MT to nešlo, protože N8 vesele ignoruje wifi připojení, přes které nechtěla provést update. Na skvělém Ovi mi to pořád psalo: "Litujeme, ale něco se pokazilo" :-) A když jsem konečně po update viděl ty novinky, tak jsem se málem poblil. A ještě jsem dostal od mladý vynadáno, co jsem jí to tam nahrál za pikačovinu. Dyť ty ikony vypadaj, jako kdyby je navrhoval Kočka na střelnici :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

kubeek: možná N9 :ymhug:
BTW: mám také Nokie rád, ale jejich strategie, kterou se firma ubírala poslední dobou, je neakceptovatelná. A už to vědí i ve Finsku ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

řidičBOB píše:Co chceš napsat k té N8? Sám jí používáš a asi víš proč z D distribuce...
Ano, sám ji používám, a jelikož z ní nemám pocit divnosti nebo nepřesvědčivosti, ptal jsem se, v čem to spočívá. Že je to v mém případě německou distribucí, se mi přece jenom nechce věřit. :-)

Názory na ikony jsou individuální záležitostí, ale hlavně se dají jednoduše měnit, jak to šlo vždycky, takže v tomhle případě no big deal.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

kubeek píše:neviem ako teraz, ale moj prechod z 5800 na htc desire bol co sa tyka displeja priepastny, konecne to reaguje na moje povely, nerobi si ten displej co chce a hlavne funguje aj multitouch ( ak sa to tak vola), odvtedy som par dotykovych nokii skusal a viacmenej to bolo to iste. Rad by som sa vratil k nokii ale az ked urobia displej na urovni
S displejem na 5800 bylo skutečně těžší jednání. Skoro si až člověk říká, proč k tomu dodávali stylus i trsátko. Dle mého se ale Nokia ve výrobě rezistivních displejů dost zlepšila. Dávám za příklad C5-03 - na tom se pracuje příjemně. Multitouch to vzhledem k technologii samozřejmě umět nebude, ale to zase není problém, pokud s tím GUI počítá.
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Smyl Flek z Nohavic píše: Že je to v mém případě německou distribucí, se mi přece jenom nechce věřit. :-)
Tak si kup CZ a srovnej ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Reálněji zní, že existuje nějaká raná várka, pak nějaká pozdnější apod. Změny se na telefonech provádějí zcela běžně i v průběhu jejich distribuce.

Z české distribuce jsem zkoušel i několik C7 - přišly mi zrovna tak dobré jako ta N-osma.

To když se budeme bavit o divnosti dotykáče (ať už to znamená cokoli, protože pod tak vágní pojem lze schovat leccos), tak "divný" je třeba na Nokii X7. Jako by byl z nižší třídy; je znatelně méně citlivý. Položky v menu jako by člověk musel skoro vymačkávat, což u kapacitní technologie skutečně divné je. Vedle něj je N8 mnohem dál, reaguje už na jemné pohlazení, jde okamžitě za prstem. Právě ta a C7 na mě udělaly ten Android-like dojem, kdy jsem si řekl: ano, teď je už dobrý čas na to přejít. :-)
(Moucha)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Od Nokie bych čekal trochu více než vyrovnání se korejské konkurenci.
To je jako by sis koupil Volvo za 2 mega a jásal nad tím, že je stejně dobré jako Kia L-)
2.9T RWD
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Takhle to ale není. Skutečná situace byla následující: Kia měla jednu vlastnost lepší než Volvo. Tu teď Volvo má ale taky, takže z toho jako uživatel mám logicky radost. Na druhou stranu, Volvo má celou hromadu jiných vlastností, které postrádá Kia, a proto jsem si Kiu nikdy nekoupil. ;-)

Pro mě je pořád Nokia jeden svět s vlastní historií, filozofií a kontinuálním vývojem a druhým světem jsou mi Korejci, Taiwanci, Číňani jako producenti prázdných plastových krabiček s ničím z výše jmenovaného. V tomhle se v podstatě nic nezměnilo. :-)
(Moucha)
OndraCZF
Autoškolák

Příspěvek od OndraCZF »

řidičBOB píše:..............jejich strategie, kterou se firma ubírala poslední dobou, je neakceptovatelná. A už to vědí i ve Finsku ;-)

Neřekl bych to líp... Nokie mám rád, ale nemá žádný solidní telefon.. Od N8 jsem s hurá odběhl k HTC Sensation, který je všech ohledech (vyjma foťáku a výdrže baterie při zapnutém 3G) mnohanásobně lepší...

PS: zelená N8 se symbianem ANNA stále na prodej, cenu nabídněte :ymhug:
Odpovědět