Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
ja teda kdyz mam fitko day tak si vecer davam doma delany hamburger s platkem slaniny a cesnekovym dipem Bratru tak 250g urcite ma
Glykemicky index me zajimal ale jen abych zjistil proc mam po testovinach stale hlad
Glykemicky index me zajimal ale jen abych zjistil proc mam po testovinach stale hlad
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já cheetuju pravidelně, resp. střídám refeed s cheetem a to v sobotu nebo v neděli.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vůbec nevím o čem mluvíš. To je nějaká nová sexuální praktika či úchylka?
A to až budu starej, budu muset tyhle věci dělat taky? Mně zatím dycky při vykyvu váhy špatným směrem stačilo přestat žrát jak debil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepán. Nemusíš ani čekat až budeš starej. Já jsem pořád mladej kluk a "přestat žrát jak debil" po 30 pomalu přestává fungovat. Na druhou stranu držet tuk pod 10% je vcelku ambiciozní cíl, který rozhodně majoritní společnost nepotřebuje.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Do 30ti to stačí. Po už je potřeba občas přemýšlet, co a jak jíš a po 40 se k tomu musí přistupovat už zodpovědně, když nechceš vypadat jak pytel hoven. Samo, že když je dobrá genetika, je to velké plus.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ty vole
jdu si dát nějaký nadupaný chálky k obědu, dokud můžu
jdu si dát nějaký nadupaný chálky k obědu, dokud můžu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Cely je to o pristupu, tady jsou lidi zvykly se futrovat smazenym a chlastat. Kdyz se pak dostavi depka z pohledu do zrcadla, tak to jdou ze dne na den vyresit 10k behanim, coz se vetsinou vymsti nakym zranenim, takze se na to vykaslou, zerou dal a po zbytek zivota se uz jen vymlouvaj proc jsou tlusty...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Já mám hlad od okamžiku kdy jsem se narodil. Občas byly za těch skoro 60 let nějaké hezké chvíle, kdy jsem ležel přežranej k prasknutí, ale jinak furt hlad.
Mně to bez hejbání nefunguje. To bych měl už nejmíň 150kg. Bohužel ani těžká práce moc nepomáhá. To si člověk myslí, že když maká s lopatou nebo pilkou a přijde domů sedřenej, že spaluje. Jenže bez aerobního spalování alespoň hodinu - dvě to je k ničemu. Teprve rozhýbat tepy někam nahoru, to rozjede metabolismus na vyšší level. A vydrží tak spalovat klidně i dva - tři měsíce setrvačností.
Kupodivu jsem nikdy nedržel tepy v oblasti spalování tuků, ale vždycky vysoko nad. S kola jsem se vracel po dvou hodinách s průměrem 145. A při běhání to není míň. Večer se zrychtovat a dřív než přijde hlad, tak usnout. To funguje.
Mně to bez hejbání nefunguje. To bych měl už nejmíň 150kg. Bohužel ani těžká práce moc nepomáhá. To si člověk myslí, že když maká s lopatou nebo pilkou a přijde domů sedřenej, že spaluje. Jenže bez aerobního spalování alespoň hodinu - dvě to je k ničemu. Teprve rozhýbat tepy někam nahoru, to rozjede metabolismus na vyšší level. A vydrží tak spalovat klidně i dva - tři měsíce setrvačností.
Kupodivu jsem nikdy nedržel tepy v oblasti spalování tuků, ale vždycky vysoko nad. S kola jsem se vracel po dvou hodinách s průměrem 145. A při běhání to není míň. Večer se zrychtovat a dřív než přijde hlad, tak usnout. To funguje.