Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Je rasismus když řeknu cykány do plinu?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
máš tam jenom jednu hrubku, tedy jseš jasný etnický čech a budeš následně odměněn horní sazbou, která hrozí za zločiny proti lidskosti...Smrťák píše:Je rasismus když řeknu cykány do plinu?
to by ovšem bylo na debatu, co si kdo představuje pod pojmem lidskost
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asy v Novím BoruIhope995 píše:Kde jste se naučili tak fajně psát :D
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Byl kocour nakonec obětí cikánského hodování??Romské organizace se naopak před rokem distancovaly od stížnosti sdružení Roma Realia na používání jednoho z příběhů o kocouru Mikešovi ve školách, kde pasáž o napadení kocoura končí slovy: „Milé děti, ti lidé byli cikáni.“
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze má poetický nádech
Ondřej Kála, Slaný
Pondělí, 7.listopadu 2011, 19:13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | +852
Andělíčku můj strážníčku, zachovej mi mou dávčičku. Dej mi ještě dětí pět, třicet litrů bude hned. Dežovi dej zákazníků, co jsou těžce na perníku. Kupu chlapů Eržice, ať nás živí ulice. Koloman chce prsty hbité, kapsy gadžů jsou nadité. A pro naše starší děti, dráty stále bez napětí. Ať v sámošce u Janka, nechytí nás ochranka. A taky prosím zajisti, ať chcípnou všichni rasisti... Amen more ...
Ondřej Kála, Slaný
Pondělí, 7.listopadu 2011, 19:13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | +852
Andělíčku můj strážníčku, zachovej mi mou dávčičku. Dej mi ještě dětí pět, třicet litrů bude hned. Dežovi dej zákazníků, co jsou těžce na perníku. Kupu chlapů Eržice, ať nás živí ulice. Koloman chce prsty hbité, kapsy gadžů jsou nadité. A pro naše starší děti, dráty stále bez napětí. Ať v sámošce u Janka, nechytí nás ochranka. A taky prosím zajisti, ať chcípnou všichni rasisti... Amen more ...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V dramatu se objevuje diktátor (vůdce národa, označovaný slovem "Maršál"), který chce zahájit válku (dobová paralela na Adolfa Hitlera). V téže době se objevuje nakažlivá neznámá nemoc, která zabijí cikány (fakticky je ale dost podobná lepře). Mírumilovný lékař (dr. Galén) nachází lék. Symptomem nemoci je necitlivá bílá skvrna na těle v oblasti hrudníku. Dr. Galén původně léčí pouze chudé cikány, každý mu zaplatí, kolik si může dovolit. Maršálovým přítelem je také majitel zbrojovky, který bílou nemocí onemocní. Dr. Galén, který zažil válku jej odmítne léčit, proto je předvolán maršálem, přesto odmítá maršálova přítele léčit, pokud bude maršál pokračovat ve zbrojení. Maršál promlouvá k davu, když si na prsou najde bílou skvrnu. Je ochoten vzdát se plánů na válku a ovládnutí světa, pokud jej dr. Galén vyléčí. Diktátor nakonec přijímá. Dr. Galén jde pro léky, cestou zpět prochází skrz dav cikánů , kterým je okraden a zabit. Poté co se dav rozejde, je nalezeno tělo Dr. Galéna a u něj ampulky s lékem. Ampulky jsou nálezcem rozšlapány. Na konci díla vypuká občanská válka.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
cykan je snad gramaticky správně, ne? Páč je to slovo smyšlené stejně jako cigán nebo cikan... páč u nás existuji jen slušní a utlačovaní neetničtí Češi, zde označováni jako romové.
Slow and serious