Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Snowman000 »

No myslim, ze nosit si stafle moc nebude ochotna a ked vidim vyskok niektorych tak to aj keby si na Multaka vyliezla tak to nema iste x_x

A ublizovat im fakt az v krajnom pripade, teleskopa mam obcas pri sebe ked tu na divokom vychode niekde niekam v noci idem a neviem si predstavit moc, ze bych tu nemu tvar s nim pretiahol :-o skor len ide o to ho odohnat a ziskat cas, clovek fakt nikdy nevie a bude sa jej mozno (snad nie) hodit aj na tych spoluobčanov tu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Přiznám se, že uhodit němou tvář taky nemám moc chuť. A neměl jsem ji ani, když proti nám stálo stádo rozzuřených hladových ovčáckých psů hlídající stádo ovcí a zlověstně se blížící nám vstříc.

Zvažuješ všechny varianty, ale pustit se do psa čímkoliv se ti úplně nechce (pravda, proti těm asi 6 kouskům by to bylo slušné maso), do toho se mi nechtělo z více důvodů :-D
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Jste moc z města kluci. Až se proti tobě nějakej podobnej zmetek rozeběhne, přetáhneš ho, ani nebudeš vědět jak :-)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Jedneho hej, ale ked je ich viac tak je to zle.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Hele, připravenej jsem byl udělat cokoliv.

Ale doufal jsem, že nebudu muset nic. A ono kdyby se proti tobě (ty + něžné pohlaví) rozeběhlo 6 pasteveckých psů "v práci", chtěl bych tě upřímně vidět. Ono moc možností proti té koordinované skupině nemáš.

Doporučuji někdy zažít stádo hlídané psy na vlastní kůži. A jak jsem byl rád, že se nakonec po chvíli přemýšlení, jak se kolem nich dostat a nedostat se do potyčky, objevil bača.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Taky operuju spíš se scénářem abgx1 :-)
Jak jsou dva, je to v hajzlu. Ale to i s pepřákem.
Narážel jsem spíš na to, že Sněhulák se tváří, že mu je proti mysli přetáhnout psa... Vyhnout se je samozřejmě nejlepší, ale to platí i o lidech. :-)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

petr_riha píše: pon 22 led 20:20 Hele, připravenej jsem byl udělat cokoliv.

Ale doufal jsem, že nebudu muset nic. A ono kdyby se proti tobě (ty + něžné pohlaví) rozeběhlo 6 pasteveckých psů "v práci", chtěl bych tě upřímně vidět. Ono moc možností proti té koordinované skupině nemáš.

Doporučuji někdy zažít stádo hlídané psy na vlastní kůži. A jak jsem byl rád, že se nakonec po chvíli přemýšlení, jak se kolem nich dostat a nedostat se do potyčky, objevil bača.
Jedině couvačka, jiné řešení není, leda se nechat sežrat.

Jsem pastevce 14let choval. (SAO)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Maju taketo pastierske psy tendenciu utocit na cloveka? Aspon v mojom mestkom ponimani som mal vsetky pastierske psy zaradene v kolonke "inteligentny, ludom neublizi" :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Podle toho, jaké chytneš kvítko. Venku jsou ještě celkem v klidu, ale kdyby někdo vlezl na pozemek, tak by ho posbírali do pytle a mě do vazby, oni se fakt neptají. Vůbec na to nepotřebují žádný výcvik, naopak, je to spíš kontraproduktivní. V 10. měících jsme jedno takové soustředění absolvovali, kde ty velké štěňata dráždil figurant větvičkama a psovi se to nějak zalíbilo a pak šel po každém chlapovi, co šel okolo :ympray:

Takže tudy cesta nevede, ale on byl dáreček už od mala, ničeho se nebál, kromě bouřky a petard.

A těch pastevců je hodně typů, někteří jsou fakt k lidem v pohodě, ale většině je lepší se vyhnout obloukem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Stepan píše: pon 22 led 20:31 Taky operuju spíš se scénářem abgx1 :-)
Jak jsou dva, je to v hajzlu. Ale to i s pepřákem.
Narážel jsem spíš na to, že Sněhulák se tváří, že mu je proti mysli přetáhnout psa... Vyhnout se je samozřejmě nejlepší, ale to platí i o lidech. :-)
Jsem vinen...chlapec z mesta no. Ale jasne ak by slo fakt do tuheho tak asi by nebolo inej moznosti :ymsigh:

Tak nakoniec aj na zaklade videa nizsie objednane 3ks (druhy zlava): https://www.sabrered.com/pepper-spray/s ... d-key-ring

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět