Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Pánové, mám jeden dotaz, jak jsem nedávno řešil přepis auta, tak teď řeším pojištění v ČR. Chtěl bych povinné + havarijní, jde mi o to, že ideálně nějaké, kde nemusím fyzicky na nějakou pobočku z důvodu nafocení auta, ale ideálně vše online. Máte, někde zkušenost, kde stačí poslat fotky online a kde naopak se musí fyzicky. Vím, že pár let zpět jsem třeba u Kooperativy na pobočku musel. Nemám co skrávat, ale časově je to pro mě strašná ztráta času.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Ad pojištění - plně on-line to umělo Generali. Stačilo nafotit, nahrát fotky a pak přišlo potvrzení buď ze je to Ok, nebo ze je třeba něco dofotit lépe. Ale už je to nějaký pátek…
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to u Generali furt. Naposled jsem to dělal cca měsíc zpět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Super, díky. Ještě jsem dostal tip na Uniqa, tak uvidím, kde to vyjde lépe.
MG ZR MK2 105 - už není
To je ale hloupé porovnání. Kola z tour mají odhadem okolo 7 kg. Ebike 3 - 4x více.
"Chtěl bych při těch hupech vidět střešní nosič naložený kolama na baterku."
2.9T RWD
S kolama na kouli jsem toho najezdil hodne a nosic na kouli se mi nikdy nehnul ani o pid. A to si myslim, ze minimalne v praze mame useku jako na paris-rubaix vic nez dost.
Ale jak jsem psal, pri rychlostech 200+ se to umi rozvibrovat, shodit retez, povolit drzak spz, atd..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
allianz- resime to pres nejakeho obchodnika a u jednoho auta jim stacilo nafotit a hotovo a u druheho jsem nafotil a on mi pak volal, ze se omlouva, ale ze musi udelat nejake fotky navic i on sam
Pravda vyděsí
uniqua přes srovnejto / klik (nevím přesně), nafoceno, vše online a pohoda
Já mám allianz přes nějaký ten srovnávač a stačilo jim auto nafotit. Mají na to přímo portál na webu. A skoro mi přijde, že jsem to fotil až další rok co jsem to sjednal.
Nakonec jsem včera udělal přes tu Uniquu. Myslím, že přes epojisteni, pak bylo potřeba jen stáhnout app do telefonu a přes ní nafotit. Tak nějak jsem si to představoval. Každopádně ještě jednou díky všem.
MG ZR MK2 105 - už není