Souhlas, ta si pro ten zakrok vylozene sla od zacatku. A je mi uprimne lito toho ditete, ne proto ze zakrok videlo, to za chvili zapomene, ale proto ze jeho nejvetsim prikladem do zivota je ta pani z videaStepan píše:LB: Nejde přece o to, co údajně udělala, ale jak se chovala. Když budu na fízly takhle tupě držkovat, nemůžu se divit, že semnou budou zacházet jak s póvlem.
Leze do krámu bez roušky, prodavačka i chlap z ochranky ji tam bez roušky nechtěj*, prvně na fízly dělá ramena, pak je ignoruje a diví se, že skončí držkou na asfaltu... Svoje práva a povinnosti nezná. Tak čemu se diví?Do Billa Jílové u Prahy chodím bez roušky běžně. Dnes u pokladny ke mě přistoupil děda security ať si pry vezmu roušku, přidala se k němu i čarodějnice za pokladnu s respikem pod nosem. V tu chvíli zrovna přijeli poldove z místního okresu pro sváču a jali se mou vytrznost řešit.. Nechtěli mě nechat ani zaplatit nákup, řekla jsem že tu nechci dělat komedii a věc vyřešíme venku. A prohodila nějakou tu poznámku o jejich trapnosti.. Pan policista byl však jiného názoru a hulakal na mě něco v tom smyslu, ať okamžitě uposlechnu příkazu a předložím doklad totožnosti.dosla jsem v klidu k autu i se svým malým synem a v tu chvíli už na mě zas jecel co všechno dalšího jsem spáchala... Jako ohrozovani veřejného zdraví a neuposlechnuti výzvy. Řekla jsem mu, že se ráda prokazu, až mi řekne čím jsem se provinila.. Byl jak kolovratek a já si stala také za svým, že chci vědět co jsem udělala a on, že se na jeho výzvu musím prokázat totožnost.
Bude to až k nevíře, ale na mě nikdy žádnej fízl ani městapák neměl potřebu šahat a mlátit semnou o zem. A to sem s nima na ulici řešil kde co. Od standardního parkování na prasáka přes překračování o 40km/h+ v obci až k věcem, o kterých by jeden mohl až říct, že to bylo výtržnictví Ono to chce nechovat se jako kretén a plnit to, co mi zákon v kontaktu s PČR ukládá...
* to, že ji tam securiťák ani pokladní nechtějí bez roušky nutně nemusí znamenat, že jsou ovce a voliči Babiše. Hlídat dodržování mají beztak v popisu práce a můžou se i bát kontrol.
Ze dvou specializovaných obchodů s průmyslovým materiálem mě v minulém tejdnu vyhodili, že bez respirátoru mám počkat venku a požadované zboží diktovat prodavačce oknem. Přitom jsem tam i loni na podzim chodil bez roušky a se všema si tam tykám. Asi začaly chodit kontroly
*
Koronavirus
Re: Koronavirus
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
no to je jasna volicka Piratu. Vzpomnela si na au au Kateřinu Bursíkovou Jacques zvanou biomasa ,ale tentokrat to nevyslo
Citroen C4 GP
Nemyslím si. Imho je elektorát Pirátů spíše hujerský a masky nosí i tam kde nemusí...
2.9T RWD
Ale zase když si dotyčnou zadefinujeme do šablony "zbytecne hustá nána, co si ví hovno, ale má názor", tak vsazim na rhinose
Chudáci zaměstnanci ty Billy, až si na centrále přečtou že tam "běžně" chodí lidi bez rousek.
Chudáci zaměstnanci ty Billy, až si na centrále přečtou že tam "běžně" chodí lidi bez rousek.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
V telce sem zaregistroval zprávy o výrazném post-covidovém zdražování v hospodách a jako jo: obyčejná vesnická čtvrtá cen. skupina, oběd: meníčková poblífka + smažený hermoš + tatarka + kepuč = 209 ceníkových, nechal sem tam 230. Ale nestěžuju si, bylo to mňamézní.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja myslim ze ceny jidel jsou tu nesmyslne nizko uz roky a podle toho vypada jejich kvalita..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Vnímám zdražení, nevnímám nárůst kvality.
Na druhou stranu, u nás ve vesnici porad menicko za 110 i s Kofolou
Na druhou stranu, u nás ve vesnici porad menicko za 110 i s Kofolou
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Byla tady přes časem debata ohledně přenosu a někdo se zde pokoušel ze mě udělat blba…tuším
https://echo24.cz/a/SrKtB/ockovani-moho ... sky-vyzkum
…a mnoho dalších debat, kdy se postupně ukazuje, že jsem měl tak trochu pravdu
https://echo24.cz/a/SrKtB/ockovani-moho ... sky-vyzkum
…a mnoho dalších debat, kdy se postupně ukazuje, že jsem měl tak trochu pravdu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
To z tebe nikdo nemusel dělat...
Přečti si to znova, schválně, jestli přijdeš, kde je ten zakopaný pes, a proč očkovaní nejsou takovým rizikem, že budou přenášet nákazu, jako neočkovaní...
Přečti si to znova, schválně, jestli přijdeš, kde je ten zakopaný pes, a proč očkovaní nejsou takovým rizikem, že budou přenášet nákazu, jako neočkovaní...