Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od M.Z. »

Pátek je malá sobota...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pát 16 čer 14:08 Tak pátek vůbec - je to státní instituce! Snad bys nechtěl, aby chudáci úředníci pracovali i v pátek?! :))
Psáno ve středu.
Přílohy
E6C48F0F-EF6D-4AD2-9D29-DA855D4250E4.jpeg
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

(video sa v 30sekunde opakuje, musel som ho dat 2x aby to nedavalo ako youtube short)

Nejaky napad co moze v spojke takto "rapkat"? Normalne pocas jedneho stlacenia pedalu v nej tak 3-4 nieco tlmene křupne, najviac to pocut asi v 13sekunde. Tomu křupnutiu odpoveda aj ovladacia sila(to vlastne aj vidno na pohybe nohy, ze to nie je uplne rovnomerne)

Robi to len pri nastartovanom motore... Ak zhasnem motor, spojka zacne chodit krasne plynulo bez pazvukov
Robi to aj pri zaradenej rychlosti, aj pri neutrale

Ak je spojka uplne studena, takmer sa to nedeje. Cim je teplejsia, tym je to vyraznejsie(staci jeden rozbeh). Kolona hore kopcom a pomale posuvanie... Vtedy to je najvyraznejsie. Deje sa to asi rok, zhorsuje sa to.

Autoterorizovany servis samozrejme problem nikde nevidi. Bol by som nerad ak by sa niekde stovky kilometrov od domu rozpadla spojka. Touran 1.4TSI a 95k km.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Po dlouhé době si na mě vzpomněl pražský magistrát. Až mám pocit, že ta Eltodo auta jsou tak jako na baterky a moc nejezdí, ale budiž.

Dopis provozovateli -> Provozovatel udává mě jako řidiče. -> Příkaz mně jako řidiči -> Odpor -> Zahájení řízení semnou, jako s provozovatelem (?!), vč. odkazu na přestupek, který může spáchat logicky jenom provozovatel.

Nechat to vyhnít, točit se na věcných záležitostech a tuhletu věc si nechat až do případného odvolání?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takže klasika. Úředník ani nečte, co posílá... Jenom změní jméno a ostatní údaje.
Já bych si s nimi trochu hrál...když si o to vyloženě řekli :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Jaggie
Pan Řidič

Příspěvek od Jaggie »

Dokazal by mi nekdo vysvetlit, proc se v poslednich letech pri pustenem blinkru(leva ci prava strana) zhasina na te dane strane svetlo? Deje se to jen ve dne na nekterych autech? Tu a tam to pozoruji i v noci na nekterych znackach.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Kolem toho blinkru nejak nesmi byt zdroj svetla o sile xy, ne?
Takze to svetlo zhasne, aby “nerusilo” ten blinkr
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jj, bude to tím, ze blinkry a denní světla bývají velmi často sdružená, nebo těsně vedle sebe.

Osobně se mi to nelíbí a jsem rad, ze to nemám. Stejně jako prisvetlovani mlhovkami do zatáček.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Jaggie
Pan Řidič

Příspěvek od Jaggie »

to Stepan:
no trochu jsem si to myslel, mohli to udelat trochu lepe, nejake prihasnuti a ne rovnou zhasnout.
to je teda ciiiita ten blinkr, ze se nesnese se spolubydlou.

to Petr:
mlhovky vubec nemam(mlhhovky jsou nejak reseny z hlavniho svetlometu), za to me ale vsichni ostatni serou s temi zlutymi zarovkami v mlhovkach.
Ale mam prisviceni jednou z tech LEDek v hlavnim svetlometu do zatacek nebo pri zapnutem blinkru.
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

me serou ti týpci co si daj LED pásek a považují to za denní svícení. Normálně bych o zakázal. Ty kecy o tom že jim odejdou dříve normální světla jsou mi u .....

Vysvětlí mi někdo co jsou ty SPZ s cerveným pruhem? To jsou nějaké dočasné značky?Teď to potkávám strašně často
Citroen C4 GP
Odpovědět