VZKAZY
-
- Pan Řidič
Re: VZKAZY
Odchadzam na dva mesiace do Iraku
Pravda je ze ked clovek zije urcitu dobu na blizkom vychode tak ho bud zacne milovat alebo nenavidiet.
Ja ho
Pravda je ze ked clovek zije urcitu dobu na blizkom vychode tak ho bud zacne milovat alebo nenavidiet.
Ja ho
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mně jistým způsobem fascinuje a zároveň děsí celý APAC. A to na něj koukám jen z bezpečné vzdálenosti.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Slečně která pod mými okny právě načechrala tubus na plakátování a 3 auta: Ty koleje jsou pěkné potvory. Včera mě také nechtěly pustit
2.9T RWD
Hele, mě někdo ukrad všechny 4 origo puklice Ford Tak jesli ti to pomůže...kidli píše:Doufám, že tý kurvě co mi ukradla z kolo z garáže a) přimrznou ruce k řidítkům b) umrznou koule
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pozdravujem sympaticku blond slecnu (podozrievam trochu, ze to bola koncernova_simonka), ktoru som dnes sretol na R1 medzi NR a TT v cervenej A4 s CZ SPZ a zaroven dakujem, ze som mohol zase trosku prevetrat svoje Bavo k trojcifernym cislam zacinajucim 2-kou a nebol pri tom sam
Ten v malom, spinavom, BMW
Ten v malom, spinavom, BMW
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Koncernová Simonka má černý vůz, který se obávám, že přes 200 jede leda z kopce...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To ja samozrejme viem, ale podoba tam bola a nie vsetci pouzivame len jedno vozidlo. Ale klobuk dole, fakt isla s prehladom:)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To má chipnutý na 103kw, dvě kila to dářidičBOB píše:Koncernová Simonka má černý vůz, který se obávám, že přes 200 jede leda z kopce...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III