Znám asi dva takové páry a je to tedy peklo, jak je ten chlap pod pantoflem, protože ta partnerka si dokazuje i doma, že je prostě výš postavená...Stepan píše:Tak to, že vysoce postavenej chlap bude na větvi z ženy na podobném postu (protože pokud by byla nad ním, dostal by komplex, že se tam určitě prošukala) jsem vymyslel taky
Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Největší sranda je, když vostrej, a vlastní zásluhou v balíku, chlap je zesranej ze svý o 20 let mladší partnerky, kterou si samozřejmě pořídil až v souvilosti s tím, že je v balíku. Si mohl říct mně, bych ho šikanoval taky a místo Cayennu by mi stačil Cayman
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí být ani o 20 let mladší. Úplně stačí, když toho frajera přesvědčí, že ona jediná má frndu a on je takový looser, že by si jiná o něj ani kolo neopřela. I takový pár znám; resp. znal jsem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Akorat ze to nefunguje automaticky ve vsech oborech, na vsech urovnich, atd, atd...Stepan píše:Tak to, že vysoce postavenej chlap bude na větvi z ženy na podobném postu (protože pokud by byla nad ním, dostal by komplex, že se tam určitě prošukala) jsem vymyslel taky
Jinak souhlas, kvoty jsou nesmysl. Kazdej podnikatel by mel mit svobodu v tomhle smeru.
Ale mit nejakou vetsi firmu, kde to bude mit smysl, tak si v tom urcite necham napovedet nekym kdo tomu rozumi.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Pak je to vul a zaslouzi si toStepan píše:Největší sranda je, když vostrej, a vlastní zásluhou v balíku, chlap je zesranej ze svý o 20 let mladší partnerky, kterou si samozřejmě pořídil až v souvilosti s tím, že je v balíku. Si mohl říct mně, bych ho šikanoval taky a místo Cayennu by mi stačil Cayman
...takze ja se ted jdu odreagovat do porsche konfiguratoru
Naposledy upravil(a) honziss dne stř 29 srp 19:37, celkem upraveno 1 x.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Já ho nejdřív také litoval a teď mu to přeju
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ani mi nemluv
Kde jsou ty časy, kdy jsi používal svůj rozum,
furt s tebou jedná jak kdyby ti bylo 8,
uděláš co bude chtít, ví to,
směju se ti denně, vole, není mi tě líto.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Funguje? Pokud ano, tak je to asi jediný konfigurátor koncernu, který se jim neserehonziss píše:...takze ja se ted jdu odreagovat do porsche konfiguratoru
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Až by u nás byli, bude pozdě. Proto je lepší se poučit z chyb druhých a dělat vše pro to, abychom je neudělali. Protože jen blbec se musí spálit sám.honziss píše:A jeste jedna drobnost - uz jste nekdo nakyho uprchlika v CR videli na zivo?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.