Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
abgx1
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od abgx1 »

Siel som po chodniku, bez ruska

oproti siel tak 25-30r borec co minutu dozadu vystupil z elektricky... pozrel na mna, nieco zamrmlal a obisiel ma tak 5m oblukom skrz travnik
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch: a blbé je, že to můžeš chytnout i mezi včelkama nebo i po obou včelkách...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

pavproch: můžeš, ale pravděpodobnost nákazy a ještě více vážného průběhu je tak nízká, že 14 dní po druhé vakcíně máš vyhráno.
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

abgx1 píše:Siel som po chodniku, bez ruska

oproti siel tak 25-30r borec co minutu dozadu vystupil z elektricky... pozrel na mna, nieco zamrmlal a obisiel ma tak 5m oblukom skrz travnik
Najdou se i agresivnější jedinci. Na podzim, když to venku zavedli v případech, kdy není možné dodržet 2 metry (tedy ne plošně), na mě takto jeden týpek šel se zaťatou pěstí, zatímco mlel, že nemám roušku a s tím oblíbený folklór, jak tím zabíjím atd. Ale samozřejmě to dle očekávání byla nějaká zbabělá sračka, takže to bylo vše, na co se zmohl a normálně jsem kolem něj prošel. Na druhou stranu škoda, mohla být sranda :-D
Rychlost zabíjí!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

na mne zatím nikdo nic :-)

GH: jasně - nikdo ani jenom netuší, na jak dlouho je imunita a vlastně ani jak moc proti kterým mutacím, ale ty víš zcela jistě, že očkovaný má do 14ti dnů vyhráno. Nobelovka už je na cestě nebo sis jenom zapomněl vzít medikaci?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Pokud sebe nazýváš "nikdo", tak je to v pořádku. Ostatní tuší, studie a čísla hovoří jasně.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

řidičBOB píše:na mne zatím nikdo nic :-)
To bývá celkem běžný "problém" u trénovaných mužů s nadprůměrným množstvím svalové hmoty, kteří by se mnohdy ochotně pustili do pouličního poměřování fyzických sil s nějakým provokatérem, jenže si na ně jaksi nikdo netroufne.
Možná tak nějaký skalní masochista, nebo člověk s příliš velkým množstvím zubů v čelistech. ;)

Jinak lidem, kteří se rozhodli věřit smysluplnosti a účinnosti jednoho či více produktů od pharma korporací - v tomto případě různým turbovakcínkám - a plánují si do svého těla nechat tyto preparáty vpravit, opravdu nelze doporučit nějakou snahu o získání dostačujícího množství vyvážených a co nejobjektivnějších informací, protože by to s největší pravděpodobností snížilo teoretický přínos vakcinace, a naopak zvýšilo pravděpodobnost "nežádoucích" účinků preparátu.
Zbývá tedy zavřít oči, zacpat uši a zvučným hlasem deklamovat "LALALALALALALALALALALALLALALALALALALA!!!". :D

Takže pokud jsem majitelem těla s ať už z jakýchkoli příčin oslabenou imunitou, a k tomu se více méně dobrovolně vystavuju konstantnímu oslabujícímu proudu hysterické masmediální manipulace o hromadách mrtvol v ulicích, turbovakcínka může pomoci imunitní systém posílit, i když se jedná spíše o tzv. "placebo" efekt neboli manifestaci pravidla "věř, a víra tvá tě ochrání".
Alláh akbar! ^:)^
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GH: studie a čísla? :)) To asi podle toho, kdo je zveřejňuje, jelikož co studie, to jiný závěr....tedy, pokud studií nazýváme něco, co se zkoumalo v řádů týdnů.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

aikoN píše:
abgx1 píše:Siel som po chodniku, bez ruska

Najdou se i agresivnější jedinci. Na podzim, když to venku zavedli v případech, kdy není možné dodržet 2 metry (tedy ne plošně), na mě takto jeden týpek šel se zaťatou pěstí, zatímco mlel, že nemám roušku a s tím oblíbený folklór, jak tím zabíjím atd. Ale samozřejmě to dle očekávání byla nějaká zbabělá sračka, takže to bylo vše, na co se zmohl a normálně jsem kolem něj prošel. Na druhou stranu škoda, mohla být sranda :-D
no to ze ma niekto panicky strach z korony sa da chapat, vsetky tie media, pripadne umrtie v blizkosti/rodine... urcite sa najde % ludi co to proste nevie spracovat

akurat na celej tej situacii mi prislo ultra vtipne to ze prave vystupil z MHD :D

ale tam mali vsetci rusko, takze asi to bolo v poriadku
Naposledy upravil(a) abgx1 dne čtv 25 bře 18:02, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jasně...je to pakárna a všichni umřeme.
Strejda (v invalidním důchodu) od mé ženy rok velmi striktně dodržuje. Jeho žena je rok na home office. Nikam nechodí, děti je nenavštěvují. Jediné, kam chodí, je Kaufláč před barákem. Respirátor nosí už od první vlny, protože má troubles se srdcem. A co myslíte? Chytnul to? No jasně, že ano!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět