Menšinový koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
Přátelé, včera jsem byl na jednom fóru obviněn z rasizmu a nazván rasistou za to, že jsem napsal: Slovensko = Maroko, protože tam žijí Maďaři, Romové a kokoti. Ta havlovsko-kocábovská klika slušně vymetá mozkovny našich spoluobčanů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Příteli Bobe, a mohl bys mi prosím prozradit, jak se jmenuje to tolerantní fórum? Už dlouho si říkám, že bych měl rozšířit své působiště, být lokálním věrozvěstem není špatný, ale přeci jenom je třeba občas překročit svůj stín:D
Niko nadžanel ko kerdža
a nejnovější verze cikánskýho napadení v Ústí nad Labem dle cikánů z ROMEA:
myslím, že přesně takhle to bylo, navíc jak je z článku patrné jednalo se samozřejmě o nácky, a podle toho jak já znám nácky, tak nože a mačety jsou nejoblíbenější zbraní při útocích na cikánský dědečky a jejich vnoučkyČeši, vyzbrojeni mačetami a noži, útočili na Romy. Potvrdila to místostarostka Neštěmic. Večer znovu zaútočili, Romové se bránili
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_11043
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jmenuje se antiradary-forum.com Již jsem tam dostal BAN, když jsem odmítal teze tamního tolerantního admina. Dokonce jsem mu i vysvětloval, jaký je rozdíl ve významu slov rasizmus a rasová nesnášenlivost, ale: je to marný, je to marný...je to marný.Pickuper píše:Příteli Bobe, a mohl bys mi prosím prozradit, jak se jmenuje to tolerantní fórum? Už dlouho si říkám, že bych měl rozšířit své působiště, být lokálním věrozvěstem není špatný, ale přeci jenom je třeba občas překročit svůj stín:D
Ten hodný a toleratní moderátor pro jistotu celou diskuzi, po mém BANu, smazal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlel jsem, jakého vzezření byly ty dvě ženy...a až jsem došel k tomu, že jedna z žen vytáhla nůž, který měla u sebe, tak mě napadlo, že by to mohla být třeba nezaměstnaná občanka romského důvodu...ale nejde mi do hlavy, proč to tam ten redaktor nenapíše
http://www.novinky.cz/ekonomika/247719- ... cisty.html
V diskuzi pod článkem v tom mají ale vcelku jasno
http://www.novinky.cz/ekonomika/247719- ... cisty.html
V diskuzi pod článkem v tom mají ale vcelku jasno
Adam Fuksa, Kroměříž
Pondělí, 17.října 2011, 17:34:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | +217
A je to tu zase...Které etnikum vrhá nože, škrábe do očí, vyhrožuje TY DYLYNO, ZABIJU TEBE AJI TVOJEHO ČÓKLA...Chce se mi to říct, ale neřeknu to-byl bych ihned smazán
Karel Děkan, České Budějovice
Pondělí, 17.října 2011, 17:51:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | +84
dzamere kere lentilky, voe. to byla nestastna nahoda, pan kapitan...
Upad mi fakt na tu kudlu sam a pak jeste 9x
Coze, tys to videl ?! jaj rakovina , aby te tocila ...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hmm, tak tam se nebudu snad ani registrovat ..............to by u mě zvonili benga už zejtra po ránu, ten moderátor je tolerantní na můj vkus až přílišřidičBOB píše:Jmenuje se antiradary-forum.com Již jsem tam dostal BAN, když jsem odmítal teze tamního tolerantního admina. Dokonce jsem mu i vysvětloval, jaký je rozdíl ve významu slov rasizmus a rasová nesnášenlivost, ale: je to marný, je to marný...je to marný.
Ten hodný a toleratní moderátor pro jistotu celou diskuzi, po mém BANu, smazal
Niko nadžanel ko kerdža
již jsem se přihlásil do soutěže se svým architektonickým návrhem, a myslím, že kombinace masivního dřeva a poctivých konopných lan je jednak odolná proti vandalismu a zároveň umožňuje bezpočet kombinací různého využití při rozličných hrách. Taktéž dostatečně stimuluje dětskou představivost a v neposlední řadě se jedná o přírodní a ekologické řešení.Vsetín vybuduje hřiště pro romské děti
http://www.romea.cz/index.php?id=detail ... 2007_11041
Naposledy upravil(a) Pickuper dne pon 17 říj 18:37, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ještě doladit, jak nakládat s případným odpadem a podle mne máš vyhráno!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jak napsal Mistr Jan Hus už v roce 1409:*
"Cikáni jsou plémě nečisté, mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající a Boha neuznávající."* V geniální zkratce tu shrnul celý cikánský > problém, jehož podstata se za uplynulých 600 let nijak > nezměnila. To jen pan Kocáb, Uhl a podobní vědci se nás snaží přesvědčit, že Cikáni až do roku 1948 hlavně malovali džbánky, vyšívali košilky a hráli na housličky a zkazilo je až 40 let bolševické totality!
Nejhorší je fakt, že tu vyrůstá generace dvacetiletých Romů, kteří nikdy neviděli nikoho kolem sebe pracovat !
"Cikáni jsou plémě nečisté, mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající a Boha neuznávající."* V geniální zkratce tu shrnul celý cikánský > problém, jehož podstata se za uplynulých 600 let nijak > nezměnila. To jen pan Kocáb, Uhl a podobní vědci se nás snaží přesvědčit, že Cikáni až do roku 1948 hlavně malovali džbánky, vyšívali košilky a hráli na housličky a zkazilo je až 40 let bolševické totality!
Nejhorší je fakt, že tu vyrůstá generace dvacetiletých Romů, kteří nikdy neviděli nikoho kolem sebe pracovat !
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.