Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Nebyl někdo z brněnskýho jádra AF v Boleslavi? Zahlídl jsem u gymplu tmavou 130i v M-paketu a 18" origo kolama s brněnskou značkou 5B2 xx64. Jen tak na náhodu se ptám
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Když objednam přes internet na Alze a necham si to poslat na pobočku tak mam 14 dní na vrácení zboží?
TSs
Rychlo dotaz za kamose: Bude se stehovat do novyho, byt je psanej na nekoho, on sam ma trvale bydliste tam kde bydlel od mala, a chtel by si do novyho zavest internet od O2. Je nutne se o tom zminovat majiteli bytu? Lze internet napsat na kamose, vyucotovani mu bude chodit do novyho bytu ale on tam trvale bydliste mit nebude?
2.0i 107kW
majitel bytu s tim nema co delat. Linka patri O2 a smlouva je s O2, jak na pronajem linky, tak na sluzby. Mam to stejne.šmoula píše:Rychlo dotaz za kamose: Bude se stehovat do novyho, byt je psanej na nekoho, on sam ma trvale bydliste tam kde bydlel od mala, a chtel by si do novyho zavest internet od O2. Je nutne se o tom zminovat majiteli bytu? Lze internet napsat na kamose, vyucotovani mu bude chodit do novyho bytu ale on tam trvale bydliste mit nebude?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Na kolik tak přijde vytápění 50m2 bytu elektrickými přímotopy?
Dům je zateplený a má nová plastová okna.
Vím že se to hrozně špatně odhaduje, ale jde mi spíš o velmi hrubý nástřel. Zdali je to 10 nebo 50tkč.
Dík
Dům je zateplený a má nová plastová okna.
Vím že se to hrozně špatně odhaduje, ale jde mi spíš o velmi hrubý nástřel. Zdali je to 10 nebo 50tkč.
Dík
.... topení je jedna věc, další věc je příprava TUV a ostatní energetická náročnost.........tudíž jde-li o celkovou předpokládanou spotřebu el.energie tipoval bych to v tohle případě tak 25-30t/rok.
Niko nadžanel ko kerdža
Proč je internet přes ADSL bez pevné linky dražší zhruba o 200-300kč než internet přes ADSL s pevnou linkou? Je to z důvodu toho, ze tam tu pevnou linku musí zavést? Nebo proč, tohle mi hlava nebere Šak pokud mám pevnou linku již zavedenou, tak stejně musím platit nějaký měsíční paušál a jsem na podobné ceně jako když mam ADSL bez pevné linky
2.0i 107kW