Snehové správy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
charger
Mistr volantu

Re: Snehové správy

Příspěvek od charger »

Jakousi Mx5 jsem kolem třičtvrtě na osm viděl u křížovatky u Eroplánu...nebyls to ty? ;) zrovna jsme ve čtyřech autech jeli směr Pustevny na nějaké ty boky
Ain´t nobody got time for that
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

charger píše:Jakousi Mx5 jsem kolem třičtvrtě na osm viděl u křížovatky u Eroplánu...nebyls to ty? ;) zrovna jsme ve čtyřech autech jeli směr Pustevny na nějaké ty boky
jo, to sedí :D jel jsem na pumpu to dofoukat a pak jsem jel na chatu mír jen tak cvičně
Pravda vyděsí
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Brus píše:dva oranžové podlouhlé dislpeje jak avensis, jen mi nesedí modré čísla na budících.
Je to Avensis :) S modrou si neporadil fotak v mobilu, ve skutecnosti je to bila ;)
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Brus píše:
charger píše:Jakousi Mx5 jsem kolem třičtvrtě na osm viděl u křížovatky u Eroplánu...nebyls to ty? ;) zrovna jsme ve čtyřech autech jeli směr Pustevny na nějaké ty boky
jo, to sedí :D jel jsem na pumpu to dofoukat a pak jsem jel na chatu mír jen tak cvičně
Pěkně, co to je zač? Ta 10th anniversary co tu jezdí už roky? Já akorát v té tmě viděl, že tam jede nějaký kajak :D
Ain´t nobody got time for that
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

Jeseníky hlásí taky sníh :) 30 cm na dvoře a méně frekventované cesty pod uježděným sněhem, zítra jdeme na to :D
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Ne že bych chtěl vypadat jako mrzout Caddyho typu, ale mně suché silnice a teploty nad nulou docela vyhovují :D
2.9T RWD
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

+1 :D

Ale jsem srab a dneska jedu přezout :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

charger píše:
Brus píše:
Pěkně, co to je zač? Ta 10th anniversary co tu jezdí už roky? Já akorát v té tmě viděl, že tam jede nějaký kajak :D
jj
Pravda vyděsí
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

HondaMan píše:Ne že bych chtěl vypadat jako mrzout Caddyho typu, ale mně suché silnice a teploty nad nulou docela vyhovují :D
tak to každopádně... a nejde jen o silnice, ale teplotu obecně. Myslím, že takový jih kalifornie by mi zcela vyhovoval
Pravda vyděsí
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

po takových cestách jsem dneska lítal.. 2x se mi dokonce sevřeli i půlky, ale nic co by plyn nesrovnal :D :x :x
Přílohy
IMG_0006.jpg
SSS - vdechne tě do života
Odpovědět