Koronavirus
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koronavirus
Jinak k panice v IT...jelikož tam mám pár známých, tak jsem se ptal, jak tam umírají lidi na ulicích...
Tak z těch původních sedmi mrtvých, byli dva dlouhodobě léčení pacienti na onkologii a dalších 5 bylo over 82 let. Za stejnou dobu zemřelo v Itálii řádově více lidí na klasickou chřipku.
Tak z těch původních sedmi mrtvých, byli dva dlouhodobě léčení pacienti na onkologii a dalších 5 bylo over 82 let. Za stejnou dobu zemřelo v Itálii řádově více lidí na klasickou chřipku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja si v pondelok idem pracovne do nemecka vymenit virusy s ostatnymi krajinami co tam budu tiez
Ked nieco teda vypukne vo Wolfsburgu tak budete vediet preco
Ked nieco teda vypukne vo Wolfsburgu tak budete vediet preco
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak to me z IT a z DE centrály chodí denně update, který přepošlu a paniku šířím dál...
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Známej, co byl s námi na dovo v Dolomitech a pracuje v jednom potravinářském korporátu, dostal od korkotů 14ti denní karanténu a nesmí do práce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sice nic není tak horké, jak to v mediích upečou, ale podle mě případy v itálii a těch, co se tam nakazili naplno ukazujou, jak zákeřná je ta kombinace nakažlivosti v dlouhé inkubační doba. Už se zdálo, že to nebude tak hrozné a najednou X nových případů denně v Evropě...
Lidstvo na koronavirus asi nevymře, ale min ekonomické škody můžou být značné.
Lidstvo na koronavirus asi nevymře, ale min ekonomické škody můžou být značné.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
Normalka, u nas v praci se ted taky rozdava 2 tydny placenyho volna doma / homeoffice jak na bezicim pasu a je jedno jestli mas symptomy nebo ne. Myslim, ze to je celkem rozumny opatreni. Minuly tyden jsem byl v Kosicich a pri vlezu do jedny JP firmy jsem musel vyplnit formular kdy a kde jsem byl od zacatku roku. Zaujalo me, ze vyplneni formulare je dobrovolne, ale kdyz ho nevyplnis, tak te dovnitr nepustejřidičBOB píše:Známej, co byl s námi na dovo v Dolomitech a pracuje v jednom potravinářském korporátu, dostal od korkotů 14ti denní karanténu a nesmí do práce.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Média kolem toho tu paniku živí zcela úmyslně. Dnes třeba vyšel na jednom serveru článek, který od počátku až do konce fikce. Redaktorka si to celé vymyslela. A je to dnes nejčtenější článek na tom serveru.
Je to jenom chřipka. A chřipka vždy byla, je a bude smrtelná nemoc.
Je to jenom chřipka. A chřipka vždy byla, je a bude smrtelná nemoc.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Včera přílet z Milána:
- Z letadla do autobusu, který bez pochyb pojede další rundu pro jiné lety
- V terminálu D jen na sloupech nalepeno něco o tom viru, nikde ani noha, žádné měření teplot
- Pak dojdete k výdeji zavazadel a normálně se smícháte s ostatními
Tož asi tak.
- Z letadla do autobusu, který bez pochyb pojede další rundu pro jiné lety
- V terminálu D jen na sloupech nalepeno něco o tom viru, nikde ani noha, žádné měření teplot
- Pak dojdete k výdeji zavazadel a normálně se smícháte s ostatními
Tož asi tak.
Dle dnešního článku na AF to vypadá, že dilema s autosalonem v Ženevě vyřeší za mě... Prý zvažují jeho zrušení. Asi tak stejně, jako já zvažuju, jestli tam vůbec letět...
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
Já už koronavirus prodělal v 6. třídě
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT