Ako z BA do Hradce Kralove
Re: Ako z BA do Hradce Kralove
My máme pro dva za 52€ a za 59€ i se snídaněma, na kraji HK příjemné prostředí, dneska volno ještě máme zítra už ne
SSS - vdechne tě do života
takze last minute zlava pre AF za 32?
za 32€ bez snídaně a za 40€ se snídaní ok? Ale jen tentokrát
SSS - vdechne tě do života
posli mi pls kontakt na teba, ked dojdeme v rozumnom case asi vyuzijeme tvoju ponuku
pěkná sleva
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Sleva pekna ale nakoniec sa nekonala, kedze noclah nebol potrebny.
Inak siel som do HK cez Brno a Svitavy... dost pomala jazda, priemer okolo 75km/h, pricom na SK za podobnych podmienok pod 92kmh nejazdim... esteze siel predomnou skoro celu cestu Mustang GT ktory mi ukazoval kde sa da predbiehat.
Cestou spat som siel cez Kolin/Kutnu horu, bolo to porovnatelne minimalne ale nemusel som sa bat ci ma nezmeraju.
Inak siel som do HK cez Brno a Svitavy... dost pomala jazda, priemer okolo 75km/h, pricom na SK za podobnych podmienok pod 92kmh nejazdim... esteze siel predomnou skoro celu cestu Mustang GT ktory mi ukazoval kde sa da predbiehat.
Cestou spat som siel cez Kolin/Kutnu horu, bolo to porovnatelne minimalne ale nemusel som sa bat ci ma nezmeraju.
jestli to nebude tím, že v severovýchodních uhrách na silnicích stále ještě převažují povozy tažené zvířaty nad automobily.....quasimoto píše:dost pomala jazda, priemer okolo 75km/h, pricom na SK za podobnych podmienok pod 92kmh nejazdim...
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Tak to ani omylem, Svitavska trasa je nejhorsi mozna...tu fakt nesnasim...Moucha píše:ten Žďár nee, nevim proč tam navigace pořád navigujou, ale daleko lepší trasa je Brno - Svitavy - Mejto - HK. To je nejlepší trasa
Zdar se jezdi lepe....ale chce to nejezdit ani pres Bites, ani pres Mezirici, ale jeste o kousek dal, na mape je zachytny bot obec Netín, tak pres tu....to je asi nejrychlejsi a nejpohodlnejsi trasa na brno...