Vyber "chytreho mobilu"
Re: Vyber "chytreho mobilu"
zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů - co tak sleduju Jr. HTC, tak nabíjí každej den i když skoro nevolá... já volám dost a přesto nabíjím max 2x týdně... navíc je pro mě důležitá "prasovzdornost"- normálně odolný mobil odepíšu do 6měsíců (prach, vlhkost, nárazy... ref můj avatar) ....tožtak no... proto Sonim XP3 Enduro Yellow rullleeez (aspoň pro mě)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ok to chapu, ale sam pises, ze symbian spise pro levne telefony - proc?Smyl Flek z Nohavic píše:ad rozlišení> Prostě si ho před koupí prohlédni, jestli ti přijde dobré nebo ne. Kupuješ to pro sebe.goes píše:no u E7 kazdy nadava na blbe rozliseni, slaby vykon, stary CPU a hlavne, ze to ma symbian.
ad CPU> Pro potřeby Symbianu dostačuje, pro jiné systémy by byl nedostačující.
ad Symbian> Prakticky to samé, co u rozlišení. Taky nejsem fandou tohoto systému, nicméně naprosto uznávám, že někomu vyhovovat může. Své místo má tedy především v levnějších zařízeních, např. 5230, ale pokud splňuje tvoje požadavky, moc důvodů bránit se mu tu ani není.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak kterých. Kdyby Nokia pokračovala dál v nedotykovkách, měla velkou šanci produkovat smartfouny excelentní výdrže. Taková E52 je toho důkazem živoucím.pavproch píše:zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
E66 - denne tak 30 hovoru, SMSky nepocitam, tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu, denne shlednu tak 60-90 minut serialu a nabijim tak co 2-3 dny.Smyl Flek z Nohavic píše:Jak kterých. Kdyby Nokia pokračovala dál v nedotykovkách, měla velkou šanci produkovat smartfouny excelentní výdrže. Taková E52 je toho důkazem živoucím.pavproch píše:zpátky k mobilům: co by mi silně vadilo, je slabá výdrž chytrých mobilů
Tak ono tam opravdu záleží, jak moc a co využíváš.. Jak už jsem tu psal, kolega pouze telefonuje a to celkem dost, ty ostatní fíčury (navigace, internet a pod.) používá míň a nabíjí jednou týdně..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
navi pouzivam naprosto ojedinele
to chodis 2krat za den?goes píše: tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu
Má to přerušované..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Protože vedle jiných operačních systémů jako Android, iOS, Windows Phone apod. působí poněkud zastarale a zcela mu chybí takový ten wow-efekt, moderní grafika, fíčurky a tak. Ve schopnostech to není - Symboš pořád umí všechno možné a aplikace se pro něj vyvíjejí.goes píše:ok to chapu, ale sam pises, ze symbian spise pro levne telefony - proc?
Do levných telefonů se hodí hlavně proto, že jejich majitelé vůbec nevědí, že tam nějaký operační systém je - s tím se setkávám zcela běžně. Natolik vypadá obyčejně. Pro tebe to třeba bude mít výhodu v tom, že většina věcí ti bude fungovat právě tak, jak jsi byl zvyklý doposud.
Na tohle má každé individuum vlastní názor, proto nedoporučuju nechat se tím zviklat. Pro mě prostě k S60 patří klávesnice a bez ní o to nestojím, bo se mi to neovládá dobře. To ale vůbec neznamená, že ti neposlouží, takže ti tu E7 klidně doporučím; moje dlouholeté žití s Nokiemi mi říká, že bude fajn, navíc se mi vzhledově fakt hodně líbí. Osobně bych v ní (a N8) pro sebe radši viděl Androida, bylo by to s ním obratnější. Pokud ale to srovnání nemáš, nepřijde ti to.
Asi mám unavenější baterku, protože z toho mobilu víc jak dva dny nevymáčknu ani omylem, spíš méně. Výdrží je snad zatím vůbec nejslabší, co jsem měl...goes píše:E66 - denne tak 30 hovoru, SMSky nepocitam, tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu, denne shlednu tak 60-90 minut serialu a nabijim tak co 2-3 dny.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
prvni srani mam 10 minut pred probuzenim a druhe srani mam 10 minut po usnuti...mager píše:to chodis 2krat za den?goes píše: tak 2x15 minut parim hry kdyz sem na hajlu