MPLB - OT a navazující diskuze
Re: MPLB - OT
na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy.kazysvjet píše:modi nechapou, ze vic flejmu->vic kliku->vic penez->vic benzinu->vic 250 kmh cestou do prace
Niko nadžanel ko kerdža
to je ale velke nedorozumeni. v technickych castech proste chceme vecne zamerene diskuze, zivot za volantem je uvolnenejsi a v ringu si tlachejte o cemkoliv. ostatne se tak i deje. jen je ale treba si uvedomit, ze ani v ringu neni dovoleno uplne vse. ostatne pravidla v tomto smeru hovori jasne.Pickuper píše:na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
s tim se da jen a jen souhlasit, skoda jen toho, ze clovek si zalozi nejake vlakno (ano na webu v majetku mmiry), nicmene neni schopen ovlivnit kudy tudy do bavorova, proste to je kap k prdu, kdyz neni clovek se schopen dobrat stavu jaky potrebuje a pro jaky zakladal diskusi.
ad kazysvjet: Nejsem si jistý, zdali zrovna internetové forum je extra ziskovou záležitostiPickuper píše:na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy.kazysvjet píše:modi nechapou, ze vic flejmu->vic kliku->vic penez->vic benzinu->vic 250 kmh cestou do prace
Pick: Máš samozřejmě pravdu, ale poslední sraz byl trochu extrém, který jsem měl sto chutí pomoderovat
2.9T RWD
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
ne, primarne to ma byt forum par lidi, kteri kolem sebe potrebuji souhlasne a verne ovecky. Jiny nazor se akceptuje jen v pripade, ze je nenapadny a hned zmizi. Pokud si za nim nekdo stoji, je smazat jako OT apod. Jakmile nekdo neklani poklony vybrane skupine, nechvali je, jak jsou skveli, ze si pletou silnice a okruhy apod. tak se mu to jasne da najevo. Tak si tu nehrej na to, jak neco chcete mit. Mozna ano, ale primarne to musi byt oda na majitele.mmira píše:to je ale velke nedorozumeni. v technickych castech proste chceme vecne zamerene diskuze, zivot za volantem je uvolnenejsi a v ringu si tlachejte o cemkoliv. ostatne se tak i deje. jen je ale treba si uvedomit, ze ani v ringu neni dovoleno uplne vse. ostatne pravidla v tomto smeru hovori jasne.Pickuper píše:na tom rtouzhodně něco je............někteří jsou sice přesvědčení, že všichni zde maj zájem jen o diferáky a meziplyny, ale tak tomu bohužel není. Bavit se ve vší vážnosti v zásadě o jednom a totéž navíc nejde do nekonečna. Navíc, kdyby i na srazu se mělo mlet jen a pouze o autech, tak jsem první, kdo zvedá kotvy.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
na garazi si nehrali na to, jak jsou desne free a tolerantni. tam kazali vodu a tu pijou vino ale mi to neva, aspon je sranda.