Kvalitní restaurace - Praha
Re: Kvalitní restaurace - Praha
Dobry pivo a hospodsky klasiky potvrzuju. Chystam se dnes/zitra, tak zkusim i ten gulasek.
la garde u nam. republiky naproti stary celnici. takovy franc. bistro. ja mel skvelej konfitovanej bucek, muj kluk kohouta na vine, taky super
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
to je La Gare - http://www.lagare.cz/ a taky to není zlé
Ten příští týden zajdem na ten kopec, jsem zvědav, jak o tom furt básníš
Já dnes nakoupil v Makru slávky za 59Kč/kg, kilo dneska na večeři, kilo zítra na oběd. Zblajznul jsem to jak nic a ještě mám hlad... Jednak jsem je udělal opravdu skvěle, jak jinak, a dvak jsem tam minulý týden kupoval v ne-akci třikrát dráž a nebyly tak chutné a navíc jsem je musel kartáčovat a odřezávat "vlasy", tyhle dnešní byly dokonale očištěné...
jo, mam tam pismenko navic jen nas obsluhovala takova lascivni pica, chovat se neumela a kdybych byl praskac, tak ji napraskam majiteli. skoda ze nejsem
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
ty mušle mají supr v tom la gare takyvasco píše:Já dnes nakoupil v Makru slávky za 59Kč/kg, kilo dneska na večeři, kilo zítra na oběd. Zblajznul jsem to jak nic a ještě mám hlad... Jednak jsem je udělal opravdu skvěle, jak jinak, a dvak jsem tam minulý týden kupoval v ne-akci třikrát dráž a nebyly tak chutné a navíc jsem je musel kartáčovat a odřezávat "vlasy", tyhle dnešní byly dokonale očištěné...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v tréningu, takže guláš a knedle nesmímšmoula píše:Tam jsem nebyl(ale chystám sem ), ale často chodím do Lokálu(ambiente Lokál) na pořádnou českou klasiku, jako je guláš z 8mi a k tomu tankovou plzničku Také doporučuju
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
trénuješ na miss?řidičBOB píše:Já jsem v tréningu, takže guláš a knedle nesmímšmoula píše:Tam jsem nebyl(ale chystám sem ), ale často chodím do Lokálu(ambiente Lokál) na pořádnou českou klasiku, jako je guláš z 8mi a k tomu tankovou plzničku Také doporučuju