Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
to by teprve bylo kdyby se tu začalo popisovat například současné postavení bílé menšiny v JAR
a úplně nejlepší jsou ovšem zdejší samozvaní juristé.....vědí o trestním právu úplný hovno, ale za vším hned viděj trestnej čin :roll:mager píše:Nemohou zde být příspěvky a témata, která souvisejí s rasismem, s propagací hnutí, jako je fašismus apod. Respektujte prosím platné zákony.
Niko nadžanel ko kerdža
tak to je ovšem hozená rukavice-pb- píše:to by teprve bylo kdyby se tu začalo popisovat například současné postavení bílé menšiny v JAR
Niko nadžanel ko kerdža
Zas ale nemusí brečet, že mu blokujeme reklamyMoucha píše:lutonskej tim zamknutím přišel o zákazníky
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
já tě včas varoval :oops:Smyl Flek z Nohavic píše: Já se o sobě zase z nezainteresované strany dozvěděl, že jsem nacista a xenofob. Udělali si o mně obrázek, aniž by vůbec četli nějakou naši rozpravu. :idea:
Niko nadžanel ko kerdža
Hlavně jak tam hrozil že dostanou zákaz vstupu na forum. Komu to cpe? Nebyli schopni vyřešit osobněho a tohle má někoho vystrašit? Měl by chcípnout
Tak přítel Lutonský je zřejmě přesvědčen, že dovolení pobývat na garáži je jakousi výsadou :lol: .... jen mě udivuje ta jeho akčnost...něco vymazat, na to je kadet, ale na mou písemnou žádost o okamžité zrušení uživatelskýho účtu na garáži sere jak bílej tesák
Niko nadžanel ko kerdža
jsem zvědav za jak dlouoh se tu z toho stane stejnej shit jako z garaže
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší na tom je, že se stejně vyzobává jen to, co je dané legislativou. V konečném důsledku se vlastně jen jednotlivé politické režimy vzájemně cenzurují a nějaký prostor na "common sense" už není k dispozici. Mě by třeba docela zajímalo, kolik těch soudobých moralistů by např. za 2. světové války kolaborovalo s Němci. A to není myšleno nijak špatně; osobně zcela uznávám, že zdaleka ne každý může být hrdina.Pickuper píše:já tě včas varoval :oops:
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)