Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Koronavirus

Příspěvek od Předseda »

Stepan píše:Dyť Beky si bere snad šest stovek na hodinu x_x
450 + DPH. Not bad.
Hlavní část zisku jde z ceny dílů a třeba diagnostika za litr..
Stepan píše:rhinos: Dyť taky JaraX na klubu, ještě než se urazil a utekl, nonstop brečel, co jsou jeho zaměstnanci za pakaz a že jak je poctivej, tak si hovno vydělá.
Už tam není? Tak to bych se zase mohl vrátit. Před lety mě to jeho neustále plkání o tom, že jedině 7er v longu a v 50tce je jediné správné řešení. A nic víc neexistovalo. Někdy v létě vyšel článek o N53 na tuším auto.cz, tak jsem k tomu přidal svoje poznámky, že to taková sračka jak tvrdí není. A zase to nemohl rozdýchat. Za mě žádná škoda, že tam není. Na 7čku je asi dobrej a asi víc než dobrej. Ale je třeba si říct, že tak či tak je to 20let stará plečka. A kupovat 2x aby z nich člověk dal dohromady 1x.. Tvl s takovým stylem bude ve vůni každý starý auto, když ho de fakto skládáš znova.
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

hele neni ale uz docela dlouho. Se nasral a utek ;) Ale zas je to skoda me obcas bavilo do te neporuchovosti 7er strilet ostryma jen na zaklade toho co tam vsichni majitele psali ;)
Taky jsem tam dlouho nebyl az ted kdyz jsem zase zacal premyslet o brambore jako daily car
Citroen C4 GP
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já tedy nevím, ale kvůli roušce nasazovat donucováky - to mi přijde už hodně ulítlé...když jde člověk sám po ulici a na 2m kolem sebe nikoho nemá...
https://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soud ... 2103110854
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

a další takový - tento neagresivní, pouze ty vopice ignoroval...
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/str ... .seznam.cz
Podle ženy napadeného muže neměl její manžel na ulici v centru Uherského Hradiště roušku. „Nebyl agresivní, jen si nechtěl dát roušku,“ uvedla na sociálních sítích. „A kdo by se chtěl ptát, kde byla máma, tak ta pracovala na covid ARO a starala se o ventilované pacienty. Manžela odvezli na stanici a syna nechali bez táty na ulici,“ dodala.
Tohle je šílené! Tuším, že v mém případě by se střílelo...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Hele a to nabírají k opicajtům čimdál větší kokoty nebo už i jim začalo jebat z tý celý situace?
Protože já si svojí porci konfliktů s měšťákama užil, většinou v tom hrál roli chlast, takže sem se málokdy choval jako slušnej občan. Čo bolo to bolo, terazky som majorom.
Ale nikdo na mě nikdy ani nezkusil vztáhnout ruku. Natož nějaký klekačky na hlavu nebo házení na zem.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Předseda píše: Před lety mě to jeho neustále plkání o tom, že jedině 7er v longu a v 50tce je jediné správné řešení. A nic víc neexistovalo.
No tak to je vidět, žes nedával pozor na přednáškách. Nejvíc je samozřejmě 45i (což je ta větší V8 preFL, 50i přišlo až po FL), protože na faceliftu už se trošku šetřilo a navíc je víc do sportu skrze převodovku a celkové nastavení, ale 7er má bejt komfortní, takže 45i JEDINĚ! =))
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

hele nekopej do mrtvol jo?:-) :D

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/str ... n-40353612

tohle už je na palici teda.
To že se řeklo že ta v Ostravě byla nalita i když nebyla tak fajn.
Že to bylo "opravněne"...fajn.
I když teda i bez kontextu se stačí zaposlouchat co tam při zásahu říká ta republiková nanda.
Obecně nejhorší policajti jsou ty s kozama ;)
Citroen C4 GP
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Očividně jsem srab. Sebrat měšťákovi čepici, utéct nebo ujet jim mi nečinilo větší problémy. Mít trochu jinak poskládané priority, tak na zádech nosím ACAB podobně jako Matásek orlici, ale upřímně, jak moc musí mít člověk v hlavě nasráno, aby se s malým dítětem na procházce hádal o nasazení roušky s přesilou policajtů do té míry že na něm klečí?
Speeding, bringing the world closer together.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

HondaMan píše:Očividně jsem srab. Sebrat měšťákovi čepici, utéct nebo ujet jim mi nečinilo větší problémy. Mít trochu jinak poskládané priority, tak na zádech nosím ACAB podobně jako Matásek orlici, ale upřímně, jak moc musí mít člověk v hlavě nasráno, aby se s malým dítětem na procházce hádal o nasazení roušky s přesilou policajtů do té míry že na něm klečí?
Znam spoustu lidi, kterym po roce neucinnych, zbytecnych a zmatecnych opatreni proste dochazi trpelivost a ve vetsine pripadu se jedna o normalni, slusny a inteligentni lidi. Pak staci nakej spoustec a problem je hned na svete.

A co si budem rika, MPci nejsou zrovna geniove pretekajici empatii. Me se nedavno 2ks snazily vysvetlovat co muzu a nemuzu delat na soukromem pozemku pred garazi treba.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HM: nevím, jak moc. Já bych si jí také nenasadil. Jsem venku, nikdo kolem - nevidím důvod, mít roušku proto, že to nějaký krypl zavedl. Potažmo krypl, který sám zákony nerespektuje. Kdybych někoho ohrožoval, tak prosím, ale takhle?! Přece máme v sobě ještě zbytky hrdosti a rozumu nebo ne?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět