Cool texty
Re: Cool texty
http://www.novinky.cz/krimi/262778-lobb ... tikal.html
případ bude odložen pro nedostatek důkazů? Voldemorta přece na takovou blbost nemůžou dostat
případ bude odložen pro nedostatek důkazů? Voldemorta přece na takovou blbost nemůžou dostat
Pravda vyděsí
hodně dobrý
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Docela dobrá češtinaDobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Skotsko , Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Skotsko , protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.
Dekuji vám!
PS : Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me .
2.9T RWD
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Až to bolí, jak je to přesné.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)