Politický koutek
Re: Politický koutek
No v Cz je to katastrofa, ale co se děje v SK, to už se mi zdá přes čáru.
Vůbec nesleduji, kdo je Fico, jakou má funkci, kterého novináře zastřelili, bude to trošku složitější, je patrné, že tam něco hodně smrdí. Neorientuje se v tom někdo, kdo zhruba umí popsat, co se tam děje a jakou roli v tom hrají Italští pistolníci? Připomíná mi to doby před r89, co nešlo silou, šlo silou ještě větší a vše se svádělo na kapitalistické imperialisty.
Vůbec nesleduji, kdo je Fico, jakou má funkci, kterého novináře zastřelili, bude to trošku složitější, je patrné, že tam něco hodně smrdí. Neorientuje se v tom někdo, kdo zhruba umí popsat, co se tam děje a jakou roli v tom hrají Italští pistolníci? Připomíná mi to doby před r89, co nešlo silou, šlo silou ještě větší a vše se svádělo na kapitalistické imperialisty.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fico je ganster a zloděj. Také je výborným populistou a má dobré PR. Kali je jeho pravá ruka, která dělá tu špinavou práci. Také slušně frčí v koksu, což je na něm tedy i vidět.
Toho novináře zlikvidovala asi podobná italská mafie, jako Frantu M.
No, jsem zvědaff, co se vyšetří
Toho novináře zlikvidovala asi podobná italská mafie, jako Frantu M.
No, jsem zvědaff, co se vyšetří
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kam to až povede? Mi to připomělo okamžitě Němcova u Kremlu. Iluze demokracie zkončila definitivně
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kam? Do prdele! Ale koukni na země kolem...ono ani není kam emigrovat. Všichni se zbláznili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak pokud trochu sledujete třeba Honzáka, Koukolíka nebo Höschela, tak být politikem je posláním psychopatů.
Inteligentní psychopaté se stávají politiky, chudí psychopaté se stávají zločinci.
A další problém je, že kdo ctí svobodu jednotlivce a svobodu jeho volby, většinou nemá touhu jiné komandovat a ovládat. A co jiného politika je, že? A takoví lidé proto do politiky vůbec nejdou, v důsledku čehož prakticky neexistují skuteční pravicoví politici.
Inteligentní psychopaté se stávají politiky, chudí psychopaté se stávají zločinci.
A další problém je, že kdo ctí svobodu jednotlivce a svobodu jeho volby, většinou nemá touhu jiné komandovat a ovládat. A co jiného politika je, že? A takoví lidé proto do politiky vůbec nejdou, v důsledku čehož prakticky neexistují skuteční pravicoví politici.
Ne politiky, cleny spravni rad. alespon tak pravi original.
Protoze co si budem. Clovek muze sbirat funkce jak chce (o tom byl nedavno super clanek v hospodarkach), ale pro cloveka co chce penize a boji se krimu je soukromej sektor porad lepsi volba.
Mimochodem, ve filmu o Meciarovi (ted nekdy to melo premieru, pozdim 2017 nebo tak) se vyjadruje nejakej marketak, ze po odchodu Meciara bylo potreba najit nejakou sympatickou figurku. Fico se jmenovala
A kdyz uz si natukl tema, na kom je videt pozivani nejakyho nosniho prasku:
Krejcir, 1:12. Jit k soudu, kde se realne rozhoduje o mem osudu do konce zivota a bejt sjetej na kurvu, to uz je solidni punk
Protoze co si budem. Clovek muze sbirat funkce jak chce (o tom byl nedavno super clanek v hospodarkach), ale pro cloveka co chce penize a boji se krimu je soukromej sektor porad lepsi volba.
Mimochodem, ve filmu o Meciarovi (ted nekdy to melo premieru, pozdim 2017 nebo tak) se vyjadruje nejakej marketak, ze po odchodu Meciara bylo potreba najit nejakou sympatickou figurku. Fico se jmenovala
A kdyz uz si natukl tema, na kom je videt pozivani nejakyho nosniho prasku:
Krejcir, 1:12. Jit k soudu, kde se realne rozhoduje o mem osudu do konce zivota a bejt sjetej na kurvu, to uz je solidni punk
Naposledy upravil(a) Stepan dne pát 09 bře 11:55, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Záleí který zdroj si vybereš, ti pánové toho namluvili už dost.
Jinak máš asi pravdu, to se to podniká, když ti největší peníze nevydělávají, ale přiděluje jim je komise: "Pekárně ji přiklepla výběrová komise z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost v prosinci 2016.":
https://archiv.ihned.cz/c1-66073520-pek ... d-bakeries
Jinak máš asi pravdu, to se to podniká, když ti největší peníze nevydělávají, ale přiděluje jim je komise: "Pekárně ji přiklepla výběrová komise z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost v prosinci 2016.":
https://archiv.ihned.cz/c1-66073520-pek ... d-bakeries
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není žádné tajemství, že Agrofert by bez dotací vůbec neexistoval. To senám to podniká, když nás ostatní dotují. Celý ten systém je křivý...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zbláznilo se to, že neplatí staré procesy. Typologie stran je zastaralá, pravo-levé členění úplně k ničemu. (odbočka: před 15 lety by si nikdo neodvážil vyslovit spojení "liberální levice", liberální byla vždy pravice, protože chtěla minimum státu)řidičBOB píše:Kam? Do prdele! Ale koukni na země kolem...ono ani není kam emigrovat. Všichni se zbláznili
Změnil se svět a změnila se Evropa. Tradiční strany to nepochopily. Ne-tradiční strany (asystémové) to taky nepochopily, ale jsou to oportunisti a využily zmatku.
Změna je v tom, že byly nějaké vzory, hodnoty, ve všem. Byly velké skupiny (např. pravice a levice), které stály proti sobě. V hudbě také odešly velké globální hvězdy a nahradily je žánrové hvězdičky. To samé se děje ve společnosti. Místo velkých skupin se vytvářejí skupinky, které se spojují nikoliv programově a na delší dobu, ale ad hoc na konkrétní otázku/problém. Říká se tomu "voting blocs". Projevem toho je i počet stran v PSP. Děje se to všude. Současný systém s tím neumí pracovat. Nutí volební bloky se seřadit do koalicí. Politické systémy procházejí revolucí. Musíme se s tím naučit žít. Přizpsobit se. Staré pořádky se nevrátí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já tomuhle i částečně rozumím, i když tohle není to, co mne vadí a co mne zaráží.
Mám problém s tou interpretací a je mi jedno, zda je to hnutí, nesystémová strana nebo strana tradiční. Ten posun od Dybů/Kočárníků/Klausů --> Paroubků/Grossů --> Topolánků/Nečasů až k součastnosti, kdy vlastně trestně stíhaný premiér otevřeně lže a jeho lež je lehce dohledatelná, což činil např. dnes, kdy tvrdil, že Topolova vláda okradla stát při prodeji Plzeňského Prazdroje nebo při prodeji 15% ČEZ. Velmi snadno lze dohledat, že PU byl již dávno v soukromých rukou a o prodeji ČEZ rozhodla vláda J. Paroubka. Bureš je asi také jediný člověk na zeměkouli, který podá opravný prostředek na rozhodnutí soudu, o kterém vzápětí tvrdí, že ten soud vyhrál. A mnoho dalších věcí, které s politikou až tolik nesouvisí. Je to ten lidský rozměr, kam až lze posunout hranice bezpáteřnosti nebo zlosti a žluči - v případě Sráče na Hradě. Největší kriminálník je Bakala, kterému prodej schválil i Sráč, coby tehdejší premiér. A dokud ten hajzl Bakala nebude sedět, bude za to občan trpět.
Gross měl v igelitce pár drobných a šel. Dneska se v novinách píše, že tady 50 mio neoprávněně na dotacích, támhle milionové dividendy, stamiliony na dotacích Agrofertu, stamilionové zakázky od státu a lid tleská. Tomuhle já nerozumím - loupěži za bílého dne, pod taktovkou voličů.
Mám problém s tou interpretací a je mi jedno, zda je to hnutí, nesystémová strana nebo strana tradiční. Ten posun od Dybů/Kočárníků/Klausů --> Paroubků/Grossů --> Topolánků/Nečasů až k součastnosti, kdy vlastně trestně stíhaný premiér otevřeně lže a jeho lež je lehce dohledatelná, což činil např. dnes, kdy tvrdil, že Topolova vláda okradla stát při prodeji Plzeňského Prazdroje nebo při prodeji 15% ČEZ. Velmi snadno lze dohledat, že PU byl již dávno v soukromých rukou a o prodeji ČEZ rozhodla vláda J. Paroubka. Bureš je asi také jediný člověk na zeměkouli, který podá opravný prostředek na rozhodnutí soudu, o kterém vzápětí tvrdí, že ten soud vyhrál. A mnoho dalších věcí, které s politikou až tolik nesouvisí. Je to ten lidský rozměr, kam až lze posunout hranice bezpáteřnosti nebo zlosti a žluči - v případě Sráče na Hradě. Největší kriminálník je Bakala, kterému prodej schválil i Sráč, coby tehdejší premiér. A dokud ten hajzl Bakala nebude sedět, bude za to občan trpět.
Gross měl v igelitce pár drobných a šel. Dneska se v novinách píše, že tady 50 mio neoprávněně na dotacích, támhle milionové dividendy, stamiliony na dotacích Agrofertu, stamilionové zakázky od státu a lid tleská. Tomuhle já nerozumím - loupěži za bílého dne, pod taktovkou voličů.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 09 bře 17:16, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time