Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
No dobře, ale frajer začal sesedat z kola, až když jsem byl pohodlně zpět v pruhu, já se nebavím o nějakém útlaku při předjíždění. Jestli byl preventivně připosraný, to netuším, každopádně tam nedošlo ani náznakem k omezení a už vůbec ne ohrožení. Mě na tom jen sere to, že si kdejaký jouda otvírá hubu, aniž by měl k tomu nějaký důvod.
Taky jsem jezdil na kole, ale tak nějak jsem chápal, že kolo na silnici zdržuje a podle toho jsem se taky choval. Dnes už na to nelezu, nejsem sebevrah.
Taky jsem jezdil na kole, ale tak nějak jsem chápal, že kolo na silnici zdržuje a podle toho jsem se taky choval. Dnes už na to nelezu, nejsem sebevrah.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Důvody k projevení vzteku se vždycky najdou.
Pod útlakem si můžeme představit cokoli, v těchto případech jde spíš o účinek potenciálně hodně nebezpečné zrychlující 2t plechovky přímo naproti osobě cyklisty, tedy v protisměru. Odhadování vzdáleností a jejich "bezpečnost" bývá též ošemetné.
Preventivně připosraný být klidně mohl, ale mnohem pravděpodobněji byl apriori přednasraný na řidiče auta obecného, protože si dobře pamatuje na klid ještě před 20 lety s možná desetinovým a navíc většinou i pomalejším provozem plechovek. §
Takže pak člověka dráždí prakticky každý řidič no a vy jste mu svým manévrem dal skvělý důvod k hněvivé reakci.
Pán se snad trochu uvolnil, a vás jeho projev naštval.
Zajímavá ač všední transakce.
Pod útlakem si můžeme představit cokoli, v těchto případech jde spíš o účinek potenciálně hodně nebezpečné zrychlující 2t plechovky přímo naproti osobě cyklisty, tedy v protisměru. Odhadování vzdáleností a jejich "bezpečnost" bývá též ošemetné.
Preventivně připosraný být klidně mohl, ale mnohem pravděpodobněji byl apriori přednasraný na řidiče auta obecného, protože si dobře pamatuje na klid ještě před 20 lety s možná desetinovým a navíc většinou i pomalejším provozem plechovek. §
Takže pak člověka dráždí prakticky každý řidič no a vy jste mu svým manévrem dal skvělý důvod k hněvivé reakci.
Pán se snad trochu uvolnil, a vás jeho projev naštval.
Zajímavá ač všední transakce.
Třeba měl jen něco hezkého na srdci a chtěl se s tebou podělit. Pokud jsi nic neudělal, tak bych se tím nezatezoval vůbec, pust to z hlavy. Na silnici je spousta trubců.
Jinak i já jsem kolo omezil, zhruba na tretinu, protože to casto bylo o zdraví.
Jinak i já jsem kolo omezil, zhruba na tretinu, protože to casto bylo o zdraví.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Problem je v tom ze cyklozmrdi sou casto sebevrazi co maj nutkani jezdit po silnici prvni tridy a idealne metr od kraje. Mne je to jedno, ja jen nechapu jejich odvahu. Mne bavilo vzdy jen horsky kolo a nekde mimo silnice. Kdyz pak vidim pumpicku na hlavni mezi kamionama co za sebou tahne dite… no nechapu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Do hroma.... fpátek má sněžit (a čím víc na SV, tím větší kosa) a já potřebuju na otočku zajet k sobě domů do ta3/NL - ta zas budou "katastrofy" na cestách.... aby z výletu "na otočku" nebyla několikadenní záležitost.... (= v hlavě mám paniku už fčíl, i dyž je to ešče daleko)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Do batohu si přibal jídlo a pití na 3 dny
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
odpovím ti jedním krátkým videem
https://youtu.be/Ffbv0qg299M
https://youtu.be/Ffbv0qg299M
Tak sem se bál zbytečně, už sem z5 z ta3, cesta tam úplně fpoho (na SK straně plus 5, sucho), cesta zpět kromě Bumbálky taky šla, na Bumbálce posněženo a nula. Provoz menší než jiné všední dny ale i tak průjezd RK oběma směry byl v koloně, ditto vjezd do ZA od RK.
Jo, ešče jedna věc z nešního cestování: Mrtvý úhel ve špíglu je sfiňa, schovalo se mi do něj neska jedno auto, moc nechybělo a byl sem v něm. Následně mě (oprávněně) vytroubil. Brrr, ufff, tentokrát to vyšlo...