Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
@Ondras,
diky, akorat vypada, ze maji pouze octu v liftbacku, takze nic jineho nez Karoq se velikostne asi nehodi...skoda ceny maji dost prijatelne...
diky, akorat vypada, ze maji pouze octu v liftbacku, takze nic jineho nez Karoq se velikostne asi nehodi...skoda ceny maji dost prijatelne...
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Tu
By mě zajímalo jak se lidem kteří zrovna čerpali do auta v tom oblaku toho bílého sajrajtu dýchalo - je to vůbec dýchatelné?
By mě zajímalo jak se lidem kteří zrovna čerpali do auta v tom oblaku toho bílého sajrajtu dýchalo - je to vůbec dýchatelné?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stejně jako v respirátoru
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jak je to s tím prominutím daně za energie listopad,prosinec? má smysl jim zaplatit zálohy najednou až do konce účtovacího období? tzn když mám třeba květen vyúčtování, tak bych jim ted zaplatil zálohy i za prvních 5 měsíců 2022, jak to s tím dph bude?
Pravda vyděsí
Zdravím vespolek,
mám k prodeji Superb IIi lift 1.4 110kw, r.v. 11/2016 s necelými 90tis. najeto. Má o to zájem známý, ale nedokážu se rozhodnout, za kolik mu to nechat. Říkal jsem si, že bych mu to dal za "kamarádskou" cenu, kterou bych třeba dostal ve výkupu někde v bazaru. Mozkovým myšlením jsem došel někde k částce 450k. Jsem mimo?
Jinak je to výbava style s paketem plus, takže el. sedadla alcantara, el. kufr, canton atd. Je k tomu i 2. sada kol na origo liťácích.
Díky za názory!
mám k prodeji Superb IIi lift 1.4 110kw, r.v. 11/2016 s necelými 90tis. najeto. Má o to zájem známý, ale nedokážu se rozhodnout, za kolik mu to nechat. Říkal jsem si, že bych mu to dal za "kamarádskou" cenu, kterou bych třeba dostal ve výkupu někde v bazaru. Mozkovým myšlením jsem došel někde k částce 450k. Jsem mimo?
Jinak je to výbava style s paketem plus, takže el. sedadla alcantara, el. kufr, canton atd. Je k tomu i 2. sada kol na origo liťácích.
Díky za názory!
Tchýni se na VW Polo 6N2 rozbil zámek u řidiče. Už delší dobu jí to blbne, ale teď už se to asi úplně vy... Na internetu jsem našel demontovanou sadu zámků, klik a spínačky za dobrou cenu. Nejsem si ale jistý, jestli je toto auto ještě "hloupé", že to prostě jen prohodím, dostane nové klíče a může jezdit, nebo už je to jako u modernějších aut, že je imobilizér spárovaný s nějakou řídící jednotkou a tak jej nemůžu jen tak vyměnit.
Nezdá se mi, že by tahle generace (to je druhá půlka devadesátek, ne?) měla být nějak extrémně chytrá. Zkusil bych a uviděl.
Má to vůbec imobilizér?
Má to vůbec imobilizér?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
To byly ročníky tuším 99-01, což už je bohužel zrovna takové to období, kdy se to začalo zavádět. Na druhou stranu Polo bylo celkem nízkonákladové vozítko, takže tam se to snad zavádělo o něco později. Když to nezjistím, tak to holt risknu a uvidím. Přinejhorším použiji jen zámky dveří a bude mít dva klíče. Imobilizér má určitě.
Kde máte pojištěno a kde teď vyjde nejlepší úvěr na auto?
Já mám tedy schváleno u ČSOB za 4,49 a pojistku taky od nich, ale divil sem se, že je to podnikatelská pojištovna. Čekal bych, že mi dají ČSOB
Každopádně pojištnění lepší než na epoj či rixo, to sou fakt zoufalci. i přímo na generali to vyšlo lépe a ČSOB dorovnala.
Já mám tedy schváleno u ČSOB za 4,49 a pojistku taky od nich, ale divil sem se, že je to podnikatelská pojištovna. Čekal bych, že mi dají ČSOB
Každopádně pojištnění lepší než na epoj či rixo, to sou fakt zoufalci. i přímo na generali to vyšlo lépe a ČSOB dorovnala.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
4,49 bude v dnešní době asi zlaté.
Pojištění řeším na doporučení už roky s jednou brněnsko zlínskou makléřskou kanceláří.
Vznesu po mailu nebo telefonu rámcový požadavek, dostanu dokument s multikalkulací od různých pojištoven za ceny rovné minimu ze srovnávačů a kalkulaček.
Hlavně s ničím neotravují nad rámec věcí co s nima člověk chce řešit.
Pojištění řeším na doporučení už roky s jednou brněnsko zlínskou makléřskou kanceláří.
Vznesu po mailu nebo telefonu rámcový požadavek, dostanu dokument s multikalkulací od různých pojištoven za ceny rovné minimu ze srovnávačů a kalkulaček.
Hlavně s ničím neotravují nad rámec věcí co s nima člověk chce řešit.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe