Telefonologie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
ExFun: je otázkou, kolik uživatelů tohle používá nebo je tento způsob výměny dat zajímá... Android řeší vše přes Gmail - sám má zálohy a synchronizaci někam do Silicon Valley zakázány.
A není to alibistická výmluva, ale prostě holý fakt.
A není to alibistická výmluva, ale prostě holý fakt.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Promiň ale pokud má nějaký systém nedostatek, tak ho přehlédnout se slovy - stejně ho nepoužívám, je alibismus.
Je to, jako bych já tvrdil, že EU M5 je dokonalá. Na výtku, že někdo chce manuál, mu odvětil - stejně je dokonalá, mě MT nezajímá..
Je to, jako bych já tvrdil, že EU M5 je dokonalá. Na výtku, že někdo chce manuál, mu odvětil - stejně je dokonalá, mě MT nezajímá..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
N95 byla fajn. Kdyby N97 fungovala, tak bude taky... ale tu podcenili.řidičBOB píše:SFzN: no jo - koukám, co jsem to psal za blbost N95 jsem myslel a psal N97... Ale ve své podstatě to bylo a je jedno - oba modely stály za howno.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jeden z důvodů, proč ho nechci. Vůbec začínám mít z celého Googlu takový dost nejistý pocit, že mu svěřuju čím dál víc... mít ho i v mobilu je konečné stádium.řidičBOB píše:ExFun: je otázkou, kolik uživatelů tohle používá nebo je tento způsob výměny dat zajímá... Android řeší vše přes Gmail - sám má zálohy a synchronizaci někam do Silicon Valley zakázány.
(Moucha)
(Moucha)
tak tak. Gmail clouduje i když to po něm uživatel vlastně ani nechce.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No to je sice pravda, ale asi větší nedostatek by byl, kdyby se řada 5er jako celek nenabízela s MT. Těch pár zákazníků, co si koupí M5 to buď rozdejchá nebo si koupí něco jiného. A stejně je to i s tou BT synchronizací.ExFun píše:Je to, jako bych já tvrdil, že EU M5 je dokonalá. Na výtku, že někdo chce manuál, mu odvětil - stejně je dokonalá, mě MT nezajímá..
BTW: http://www.mobilmania.cz/clanky/symbian ... fault.aspx
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna Belle přináší novinky, bez kterých bych se obešel. To už je pro mě osobně zásadnější ta Anna - a i z té jsem relativně v klidu.
(Moucha)
(Moucha)
Prodám zelenou N8, origo příslušenství, pouzdro.. Nepoškrábaný, foliovaný display, nahraný nový SW S3rd (Anna jeste stale není nikde k dispozici).. Cenu nabídněte
Slawall píše:
Jedině být to ta předražená Oro edice