Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
HOUZJ5AJ
Řidič začátečník

Re: Koronavirus

Příspěvek od HOUZJ5AJ »

Zajímalo by mě, kdy se konečně zjevně neschopná vláda a zjevně neschopní poradci, co připravují krizová opatření, naučí je alespoň pořádně napsat, nebo je napsat konzistentně. Stále melou o imunitě po prodělaném Covidu, o tom, že Vám po dobu 90 dní neudělají (zdarma) test, ale aby to promítli do všech opatření stejně, to je asi moc těžké. Jak si jinak vysvětlit, že do domova důchodců nemusím předkládat výsledek negativního testu, když jsem Covid prodělal v posledních 90 dnech, ale na valnou hromadu negativní výsledek potřebuji a žádná výjimka z důvodu prodělaného Covidu tu není :-?
4.4 V8 390 kW, 5.0 V8 338 kW
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Užitečné video pro lidi, kteří se chtějí dovědět masmediálními stokami a tzv. školským systémem zatajované informace o alopatickém byznysu a nebudou číst knihy, z nichž tyto informace převážně pocházejí.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Možná kdyby nedávali žádný příplatek, tak by se najednou rapidně snížil počet nemocných.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

... možná i mrtvých. Že?
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

No tak třeba ten můj strejc přes koleno, co ho se zápalem plic a negativním testem vyhodili z nemocnice, protože si "šetří kapacity pro lidi s COVIDem" byl třeba ještě živej byl :)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

zrovna včera mi kamarád říkal, co se v některých okresech děje - konkrétně tohle z Jihlavska: muž, cca 65 let. Rapidné zhoršení zdravotního stavu. Volá se 155. Dispečink nejdříve zjišťuje, zda má Covid. Sdělení rodiny - nemá. Sanitek je v terénu 8 ks a všechny jsou na výjezdu. Ať čekají. Čekali - RZeta dojela za cca hodinu. Muž v nedobrém stavu. Ve sanitě, cestou do nemocnice jej nahazovali. Dojeli do Jihlavy. Za hodinu zemřel. Ucpaná céva. Kdyby tam byl o hodinu dříve, tak by bylo možná vše jinak.
Takže ano - i mrtvých by bylo méně 8-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

„Některé názory bývalých politiků, že si uměle udržujeme větší množství covidových pacientů nás hluboce urážejí a je vidět, kam až účelová sprostota některých jedinců může zajít. Byli bychom velice rádi, abychom už o žádné covidové pacienty nemuseli vůbec pečovat a mohli se tak konečně vrátit do standardního režimu, který tu byl před vypuknutím koronavirové krize. Zdravotníci i pacienti by si to zasloužili,“ dodal Beneš.
Vypadá to, že se zatlo do živého.
Rychlost zabíjí!
Miratm
Spolujezdec

Příspěvek od Miratm »

To mi připomnělo (a přimělo se zaregistrovat) reportáž z vánoc, kde zaznělo, že na ARO covid pacienty dávají preventivně a necovid až to opravdu potřebují. Čas 29:15

https://www.ceskatelevize.cz/porady/109 ... 000101226/
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

řidičBOB píše:zrovna včera mi kamarád říkal, co se v některých okresech děje - konkrétně tohle z Jihlavska: muž, cca 65 let. Rapidné zhoršení zdravotního stavu. Volá se 155. Dispečink nejdříve zjišťuje, zda má Covid. Sdělení rodiny - nemá. Sanitek je v terénu 8 ks a všechny jsou na výjezdu. Ať čekají. Čekali - RZeta dojela za cca hodinu. Muž v nedobrém stavu. Ve sanitě, cestou do nemocnice jej nahazovali. Dojeli do Jihlavy. Za hodinu zemřel. Ucpaná céva. Kdyby tam byl o hodinu dříve, tak by bylo možná vše jinak.
Takže ano - i mrtvých by bylo méně 8-x
Aniž bych chtěl dělat diagnostiku po netu, trombóza nebo embolie je častá komplikace pacientů s covidem.
Odpovědět