To je fajn, ale Tvůj hlas měl při minulých volbách váhu 0,000019% stejně jako můj nebo Exfunův...řidičBOB píše:....každý si z toho vezme to, co chce. Já v tom například to, co ty píšeš, nevidím.
Koronavirus
Re: Koronavirus
2.9T RWD
Vidím to jako ExFun. Babiš opět dokázal, že je všemi mastmi mazaný a hodil celý problém opozici na triko. A ta mu to sežrala i s navijákem. Bohužel průšvih to bude hodně moc velký. Bůh nás opatruj.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Z mého pohledu tedy hlavní zprávou z opozice bylo právě to, že nouzový stav není potřeba a současné aktivity vlády nikam nevedou. Proto ono neprodloužení. Bylo to opakováno stále dokola. Něco o tom, že s nimi Babiš nejedná jsem zaslechl jen tak okrajově v pozadí.
Rychlost zabíjí!
Fčera při sledování zpráv mi v tom něco nějak fest neštymovalo, ale nedokázal sem to pojmenovat. Jerry, dík.jerry píše:Babiš opět dokázal, že je všemi mastmi mazaný a hodil celý problém opozici na triko. A ta mu to sežrala i s navijákem.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejsme u soudu. Nemusíš mne chytat za slovíčka - stačilo by, kdyby ses alespoň snažil pochopit význam psaného textu. Vím, že pro právníky je toto velmi složité, protože jejich studia spočívají v učení se nazpaměť a praxe pak v tom, že si vše dohledají v zákonech a odcitují to slovo od slova.ExFun píše:Děláš si z nás prdel?řidičBOB píše:Přesně! Nemůže být přece čistý. Sice ho vůbec neznám, ale zmrd to budeExFun píše:Fiala může být jaký chce (já teda nevěřím, že je tak čistý), ale stranu ovládají pořád stejní kmotři. V krajích to je zřejmé. Když se dostanoubk lizu, žačnou dělat to samé, proč šli od válu
...nechápu, jak jsi na to přišel. Ten člověk do roku 2011 ani netušil, co je to politika. Jeho špatnou vlastností je právě fakt, že je slušný, protože je morálně čistý.
Jak jednou řekl Burešovi: zatím co vy jste v Palermu úspěšně podnikal a bohatl, já jsem učil na vysoké škole.
Politolog neví, co je politika?
Běž se zeptat na MU ,jakou politiků tam nedělal, aby se stal rektorem a jak tam na něj vzpomínají...
Ale jelikož mám dnes dobrou náladu, tak vysvětlím: ten slovní obrat byl myšlen k tvé tezi
Netušil, co je politika z praktického hlediska (jistě - politolog teoretik), protože neprošel ani komunální nebo jinou politickou kariérou. Logicky se tedy ani neměl kde ušpinit, jako mnoho jiných politiků nebo členů hnutí.(já teda nevěřím, že je tak čistý)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si. A teď se to při hlasování i potvrdilo. I můj hlas pro ODS dopomohl k tomu, že jim další nouzák neprošel.HondaMan píše:To je fajn, ale Tvůj hlas měl při minulých volbách váhu 0,000019% stejně jako můj nebo Exfunův...řidičBOB píše:....každý si z toho vezme to, co chce. Já v tom například to, co ty píšeš, nevidím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro koho jim to hodil na triko? Pro mne určitě ne. A pro každého, který využívá alespoň dvě buňky v těle, také ne. Že to dokola píše Agrotisk ještě neznamená, že to tak je. Kdo chtěl slyšet opozici týdny mluvit o tom, co považují za důležité, aby vláda předložila k návrhům o prodloužení NS, ten to slyšel. Kdo si chce jenom hloupě kopnout, ten to dělá. Jenom mne zaráží, že to dělají i lidé, o kterých by si jeden myslel, že jsou vzdělaní a inteligentní. A ono ne - oni vlastně jenom vznešeně papouškují rétoriku agenta Bureše.jerry píše:Vidím to jako ExFun. Babiš opět dokázal, že je všemi mastmi mazaný a hodil celý problém opozici na triko. A ta mu to sežrala i s navijákem. Bohužel průšvih to bude hodně moc velký. Bůh nás opatruj.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když to vezmu ze svého hlediska venkovana bez televize, tak mně připadá politická sféra naprosto vyprázdněná, mrtvá. A Bureš je fakticky jediný kdo je vidět, protože je zrovna u koryta. A podstatou popularity je být viděn. Je jedno zda lidem ukážeš tvář, nebo na něj vystrčíš zadnici. Však celebrity na tom jedou neustále. Takže mu to lidi hodí. Smutné, no.
Pro mě taky ne. Ale pro průměrnýho Pepu Nováka si myslím, že jo.řidičBOB píše: Pro koho jim to hodil na triko? Pro mne určitě ne.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: ten je stejně volil a volit bude. Pokud ho nebude víc lákat SPD.
Honza: ne, Bureš je vidět proto, že si koupil tisk; že vládne způsobem, který likviduje oponenty, protože má pod sebou GFŘ a důvod na zakleknutí se vždycky najde a ve finále proti němu nejde Křéťa, Komárek a dokonce ani Kelly. Chtělo by se to nazvat mafiánskou praktikou, ale mafie má jednu vlastnost, kterou Bureš nemá - ctí rodinu do poslední kapky krve.
Honza: ne, Bureš je vidět proto, že si koupil tisk; že vládne způsobem, který likviduje oponenty, protože má pod sebou GFŘ a důvod na zakleknutí se vždycky najde a ve finále proti němu nejde Křéťa, Komárek a dokonce ani Kelly. Chtělo by se to nazvat mafiánskou praktikou, ale mafie má jednu vlastnost, kterou Bureš nemá - ctí rodinu do poslední kapky krve.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time