Koronavirus
Re: Koronavirus
uz jsem tu na to narazel drive a furt mi nad tim zustava rozum stat. kdysi jsem, coby elev po skole, rozjizdel jednu z prvnich soukromych laboratori, ktera hodne nabourala monopol HS provozovanych labin. vidim, ze se za tech skoro 20 let vubec nic nezmenilo.
https://video.aktualne.cz/dvtv/lekarka- ... f6b220ee8/
https://video.aktualne.cz/dvtv/lekarka- ... f6b220ee8/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
1816 otestovano (=0,17 /1000 obyv.), 94 pozitivnich tj. 5,2 %ctrl_j píše: Z domova:
1358 otestovano, 64 pozitivnich tj. 4,7 % (v pondeli cca 3,2 %).
Stale malo testujeme:
Rakousko 5869 otestovano (=0,66 /1000 obyv.), 302 pozitivnich tj. 5,1 %
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
s ohledem na vyse citovany rozhovor neni divu. pokud si statni labiny uctuji za vysetreni 5000, tak by pri plosnem testovani a stavu nasich pojistoven brzy vedlo k jejich krachu.
ale plne to odpovida mym drivejsim zkusenostem. taky jsem dokazal ve srovnani se statnimi labinami byt na zlomkove cene, jeste poskytnout kvalitnejsi vystup. jen to tehdy neplatily pojistovny, tak to slo. jina story bylo prinutit HS, aby me vystupy akceptovala. proste jako dnes v pripade vyse.
ale plne to odpovida mym drivejsim zkusenostem. taky jsem dokazal ve srovnani se statnimi labinami byt na zlomkove cene, jeste poskytnout kvalitnejsi vystup. jen to tehdy neplatily pojistovny, tak to slo. jina story bylo prinutit HS, aby me vystupy akceptovala. proste jako dnes v pripade vyse.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ctrl_j: jen jestli to není trochu i záměr... Málo otestovaných = málo infikovaných = děláme to s tým Havlíčkem dobre a pro lidi. Nejlíp v Evrópě!
mmira: to máš tak, když se někdo sere do byznysu bývalé firmy premiéra
mmira: to máš tak, když se někdo sere do byznysu bývalé firmy premiéra
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na Pekovou uz vznikl pamflet, Babis marketing si usilovne sysli pravo na informace a soukrome laby jim do toho hodily vidle. To je jen a jen trapna pomsta.
Vtipny je kdyz jim nechteli povolit testovani s oduvodnenim ze nemaji tu kvalitu a budou falesne pos-/neg- a ted koupi jednorazove rychlotesty (kde bude vysledek v podstate roven orientacnimu), ktery chteji soupnout na hranicni prechody kde to maji delat vojaci.
rB: To jsem uz tu psal - problem o kterym nevim neexistuje.
Vtipny je kdyz jim nechteli povolit testovani s oduvodnenim ze nemaji tu kvalitu a budou falesne pos-/neg- a ted koupi jednorazove rychlotesty (kde bude vysledek v podstate roven orientacnimu), ktery chteji soupnout na hranicni prechody kde to maji delat vojaci.
rB: To jsem uz tu psal - problem o kterym nevim neexistuje.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Obojí už budou zřejmě statisticky dostatečně velké vzorky, proto jsou procenta pozitivity stejná. U Rakouska hraje roli společná hranice s Itálií, u nás zase množství lyžařů jezdících do Itálie.ctrl_j píše:1816 otestovano (=0,17 /1000 obyv.), 94 pozitivnich tj. 5,2 %ctrl_j píše: Z domova:
1358 otestovano, 64 pozitivnich tj. 4,7 % (v pondeli cca 3,2 %).
Stale malo testujeme:
Rakousko 5869 otestovano (=0,66 /1000 obyv.), 302 pozitivnich tj. 5,1 %
EDIT: Ale to, že se testuje málo, je dlouhodobý problém v CZ. Při problémech s boreliózou jsem měl zdejší levné testy negativní, zaplatil jsem si v Německu sám rozsáhlejší testy a ejhle byla tam.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ona imho hlavne ukazuje neschopnost aparatu. ne nadarmo ten hoax o tom, ze je na Bulovce, prisel ze SZU. tam se odjakziva tvarili, jak jsou na vse nejlepsi.řidičBOB píše:mmira: to máš tak, když se někdo sere do byznysu bývalé firmy premiéra
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To vis...ked ides od koryta tak sa dobre rozhodujectrl_j píše:Zase jste napred. U nas nouzovy stav nebude, protoze ho ridi ministr vnitra. A to samozrejme fejsbukovy premier jen tak nedovoli.
(pokec pred tlacovkou, kedy netusil ze su zapnute mikrofony...nemame si moc co zavidiet)
https://www.facebook.com/zomriofficial/ ... 418564255/
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...