Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Dobrý
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
problem s klimou vyrieseny
vraj je to uz starsie auto(toto mi inak prijmaci technik povie zakazdym ked mu zavolam/ho stretnem), a tak mali zlu tabulku pre plnenie klimy
bolo tam 550g miesto 475... preto to po zahriati vypinal pretlakovy senzor
vraj je to uz starsie auto(toto mi inak prijmaci technik povie zakazdym ked mu zavolam/ho stretnem), a tak mali zlu tabulku pre plnenie klimy
bolo tam 550g miesto 475... preto to po zahriati vypinal pretlakovy senzor
- GeneHawkins
- Letec
Ti řekli, jo?
furt lepsie ako "to je normalne, ked nachladi tak sa vypne" predtym
Vidím, že prostě přiznat chybu a omluvit se, je pořád pro většinu lidí nesmírně těžký úkon a tak tam musel zakomponovat "auto je staré".
Základem úspěšné podnikatelské činnosti je mj. i diverzifikace rizika. Právě proto budeme celé druhé pololetí 2021 a začátek 2022 dělat jednu jedinou obrovskou zakázku.
(Člověk by řekl, že jako podnikatel sem svého osudu mašinfýra, ale nejsem, je třeba vycházet zákazníkům vstříc). Děsím se toho. Chjo no.
(Člověk by řekl, že jako podnikatel sem svého osudu mašinfýra, ale nejsem, je třeba vycházet zákazníkům vstříc). Děsím se toho. Chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Už sem asi na podnikání (a flexidebilitu v něm) starý a zkostnatělý. Od zimy se se zákazníkem domlouvám na termínu akce v týdnu 33 (psal+telefonoval sem si s ním o tom snad milionkrát), aby mi neska suše oznámil (jako že sme se přece dohodli), že akce bude na začátku týdne příštího. Mně yebne.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Něco podobnýho provozoval na sklonku roku 2008/2009 otec. Málem nás to stálo i střechu nad hlavou. Ale jinak s chutí do toho a půl je hotovopavproch píše:Základem úspěšné podnikatelské činnosti je mj. i diverzifikace rizika. Právě proto budeme celé druhé pololetí 2021 a začátek 2022 dělat jednu jedinou obrovskou zakázku.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak jestli je to nějak ošetřené zálohově, proč ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
třeba měl na mysli KT33.7 a v neděli nepracujepavproch píše:Už sem asi na podnikání (a flexidebilitu v něm) starý a zkostnatělý. Od zimy se se zákazníkem domlouvám na termínu akce v týdnu 33 (psal+telefonoval sem si s ním o tom snad milionkrát), aby mi neska suše oznámil (jako že sme se přece dohodli), že akce bude na začátku týdne příštího. Mně yebne.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.