Politický koutek
Re: Politický koutek
Problém D je, že nemá žádné politické názory. Nechápu tedy proč jde do politiky.
https://echo24.cz/a/SNDEY/nacisti-lamal ... -v-echo-tv
čas 14:30 a dále, žádné názory, vše ve středu a tak akorát, hlavně nikoho neurazit, absolutně žádná kvantifikace nebo alespoň srovnání se současným stavem (chci silnější/slabší stát než je dnes, chci větší/menší daně než jsou dnes....)
Čas 16:10 konečně slovo chlapa: "Pane Balšínku, nedostanete to ze mě..."
Takže naprosto nečitelná protoplasma vznášející se někde v prostoru. Může udělat kdykoliv cokoliv, nejčastěji však nic. Takže to už jsou lepší králíci z klobouku. Jestli je lepší Zeman, toť otázka. Kdyby se alespoň Zeman neobklopil tou bandou idiotů.
Já snad nakonec nepůjdu k volbám.
https://echo24.cz/a/SNDEY/nacisti-lamal ... -v-echo-tv
čas 14:30 a dále, žádné názory, vše ve středu a tak akorát, hlavně nikoho neurazit, absolutně žádná kvantifikace nebo alespoň srovnání se současným stavem (chci silnější/slabší stát než je dnes, chci větší/menší daně než jsou dnes....)
Čas 16:10 konečně slovo chlapa: "Pane Balšínku, nedostanete to ze mě..."
Takže naprosto nečitelná protoplasma vznášející se někde v prostoru. Může udělat kdykoliv cokoliv, nejčastěji však nic. Takže to už jsou lepší králíci z klobouku. Jestli je lepší Zeman, toť otázka. Kdyby se alespoň Zeman neobklopil tou bandou idiotů.
Já snad nakonec nepůjdu k volbám.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Prezident není ale politická funkce
A jedna hezká fotka Jana Šibíka:
A jedna hezká fotka Jana Šibíka:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bobe, jsem rozpolcen stejně jako Honza42, ale ku.va ta fotka je nějaká super k Drahošovi? Už tam chybí jen napsat další fráze, kterou ho naučili poradci. Vlastně, ani to gesto mu nevěřím.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jak tak posloucham sve okoli, v podstate nikdo nechce volit drahose a vetsinou rozhoduje mira averze vuci zemanovi. ani ja drahose nechci, ale nez zemana, tak klidne i strasaka do zeli. horsi bez tenhle pytel zluce smichane s buranstvim to byt nemuze.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Honza24:
Líbila se mi otázka zda a co konkrétně jaké minimum učinil náš současný prezident pro zemi v jmenovaných oblastech.
Odpověď nenásledovala. Podstatnější bylo ponížit, zesměšnit, ukázat větší EGO, a větší moc. Ale otázka nezněla, kdo je větší frajer Otázka byla naprosto jasná.
Od kdy je slušnost, neskákání do řeči, respekt znakem slabocha?
Konečně se ptám, koho zajímá kdo je lepší tlučhuba a koho činy?
Mmira: Pozoruji totéž v hospodě kde stojí pivo do 40kč tak to má Z v kapse a pro D se nevysloví NIKDO, raději mlčí. V Kavárně nebo cukrárně mnohem vyrovnanější, tam nejsou věcné argumenty, spíš pocity, ale hádá se to a když jsem třeba v dražším Hotelu, tak tam je pro D většina a nehodlají vést diskusi, když tak pár vět a tečka.
Líbila se mi otázka zda a co konkrétně jaké minimum učinil náš současný prezident pro zemi v jmenovaných oblastech.
Odpověď nenásledovala. Podstatnější bylo ponížit, zesměšnit, ukázat větší EGO, a větší moc. Ale otázka nezněla, kdo je větší frajer Otázka byla naprosto jasná.
Od kdy je slušnost, neskákání do řeči, respekt znakem slabocha?
Konečně se ptám, koho zajímá kdo je lepší tlučhuba a koho činy?
Mmira: Pozoruji totéž v hospodě kde stojí pivo do 40kč tak to má Z v kapse a pro D se nevysloví NIKDO, raději mlčí. V Kavárně nebo cukrárně mnohem vyrovnanější, tam nejsou věcné argumenty, spíš pocity, ale hádá se to a když jsem třeba v dražším Hotelu, tak tam je pro D většina a nehodlají vést diskusi, když tak pár vět a tečka.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak tak, debata úplně o hovně. Z-man si dělal co chtěl, skákal do řeči jak moderátoroj, tak D, několikrát tam lhal, a mimo kydání hnoje (což tedy bylo oboustranné) jsme se jako diváci nic nedozvěděli. Jenže pro spoustu lidí, hulvátství = síla, což je značně krátkozraké.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Pokud někdo nemá přehled tak pro něj může být šokující: Rozbor včerejší debaty zde, co se týká lži tak vysledek je: Z vs D 2:7
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
driver: nemáš to náhodou obráceně? Jako a co si čekal, že se Zeman změní???
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
On ví že to je lidem jedno, oni vidí někoho kdo sebevědomě kecá a to jim stačí. Že kecá kraviny a chová se u toho jako hulvát, to jim je jedno.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.