Koronavirus
- GeneHawkins
- Letec
Re: Koronavirus
... ale mrtvých v tomto regionu více. Čím to může být?
Možná může být zajímavé porovnání celkového počtu všech úmrtí obou zemí.
Možná může být zajímavé porovnání celkového počtu všech úmrtí obou zemí.
Jak velka je pravdepodobnost ze CNB zase sahne na kurz letos? Slysim v tomhle ohledu z ruznych stran protichudny informace/teorie posledni dobou.
Jsem placenej prevazne v EUR, vyjednavam ted akorat o novy smlouve, naka pouzitelna informace/teorie by se hodila...
Jsem placenej prevazne v EUR, vyjednavam ted akorat o novy smlouve, naka pouzitelna informace/teorie by se hodila...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Šichta je s tebou ve shoděStepan píše: HM: Ale děje. Ty "natisklý" peníze nejsou u lidí, ale u institucí. A ty je utrácejí dál, viz US burza, která se absolutně odtrhla od ekonomiky a sviští nahoru neskutečným tempem. Což v dlouhodobým horizontu bude akorát otevírat nůžky mezi třídama. A to v konečným důsledku není dobrý
https://www.youtube.com/watch?v=CstQdoPmG6w
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nepřekvapuje mě to, když čtu nějaký komentáře tak mám většinou se Sichatarovou brutální shodu, i v ne-ekonomickych, tématech
Jsem obecně příznivcem teorie, že bohatství vzniká "zdola" a nikoliv tím jak parta nějakých investičních fondů přesouvá peníze. Mluvit o "správné alokaci kapitálu" je vzhledem k dnešní době absolutně směšné. To snižování sazeb, pumpovani peněz do ekonomiky (...) je v konečným důsledku akorát dotace pro ty, co spolu mluví. Malej člověk, což v tomhle kontextu jsou o majitelé firem se stovkama milionů na obratu a jejich zaměstnanci, z toho mají úplný prd.
Jsem obecně příznivcem teorie, že bohatství vzniká "zdola" a nikoliv tím jak parta nějakých investičních fondů přesouvá peníze. Mluvit o "správné alokaci kapitálu" je vzhledem k dnešní době absolutně směšné. To snižování sazeb, pumpovani peněz do ekonomiky (...) je v konečným důsledku akorát dotace pro ty, co spolu mluví. Malej člověk, což v tomhle kontextu jsou o majitelé firem se stovkama milionů na obratu a jejich zaměstnanci, z toho mají úplný prd.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
Mě to taky nepřekvapuje, ona taky píše v poslední době dost hovadin...
Předseda: můžu tě zjistit, že jsem sdělení pochopil. Akorát 85% žijících ve městě není 85% žijících ve Stockholmu... A u nás 75% není Praha... Těch 85% ve městech znamená i to, že města jsou rozprostřeny na daleko větším území než je rozloha ČR.. I kdyby Stockholm a Praha s okolím měly 2mil., porad to je 20% a zbylých 65% SWE ve městech a 15% mimo pořád budou ve SWE na daleko větší rozloze než v ČR...
Vzhledem k tomu, že sami SWE řekli, že postupovali špatně, nemám důvod trávit čas vyhledáváním dalších čísel a přesvědčováním (nevím vlastně koho), že vlastně udělali dobře. BTW postup odsoudil Švédský král, ne úředník.
Pointa je totiž v tom, že špatná čísla ČR jsou ne kvůli restrikcím, ale protože se nedodržují.
Vzhledem k tomu, že sami SWE řekli, že postupovali špatně, nemám důvod trávit čas vyhledáváním dalších čísel a přesvědčováním (nevím vlastně koho), že vlastně udělali dobře. BTW postup odsoudil Švédský král, ne úředník.
Pointa je totiž v tom, že špatná čísla ČR jsou ne kvůli restrikcím, ale protože se nedodržují.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Sichtarova bude mít pravdu.. jednou...
Ona 10 let řve - přijde krize, přijde krize. A ona fakt jednou přijde. A pak přijde znovu.
Ona 10 let řve - přijde krize, přijde krize. A ona fakt jednou přijde. A pak přijde znovu.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- GeneHawkins
- Letec
Taky jsem o tom přesvědčen.ExFun píše:Pointa je totiž v tom, že špatná čísla ČR jsou ne kvůli restrikcím, ale protože se nedodržují.
Tak na tohle nemám. XTV Bobošíková a Šichtařová, která spolu s Pikorou co půl roky prezentují své katastrofické scénáře...jerry píše:Šichta je s tebou ve shodě
https://www.youtube.com/watch?v=CstQdoPmG6w
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ex: kde bereš to tvrzení, že se nedodržují? Opakuji, že oficiální data od PČR mluví jinak. Takže jsi přijal za svou rétoriku politiků - můžou za to lidi. No jo no. Že já se ještě divím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time