Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
tak já minimálně jednoho voliče dobře znám, ale pokud rychle nedojdou k nějaký radikalizaci svýho postoje zejména k náplavám a zdejším barevnejm, tak sand asi budu muset volit pana VandaseFranta Lopata píše:Hele ona ODS vůbec nějaké voliče má? Tedy neznám nikoho, kdo by je volil.
![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
- Franta Lopata
- Letec
ODS, která se presentuje jako "pravicová", v zemi, kde není jediné pravicové strany.
Přesně tak, pokud se nenajde řešení, jako že nenajde, tak pan Vandas asi dostane hodně hlasů, ale mezitím budou jistě snahy o to jeho stranu zrušit a zdiskreditovat.
Přesně tak, pokud se nenajde řešení, jako že nenajde, tak pan Vandas asi dostane hodně hlasů, ale mezitím budou jistě snahy o to jeho stranu zrušit a zdiskreditovat.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. ![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
já mám doposud taky modrýho ftáka.... vlastně pardón, volím modrýho ftáka.... ale nevím, nevím esli ešče budu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Franta Lopata
- Letec
Kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. ![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
no i já zamodral... páč mě poděsili oranžoví, co kdyby sestavili vládu sami se sebou??? Tak jsem musel druhou nejsilnější a "pravicovou". Ikdyž jestli je naženou na veřejně prospěšný práce, do škol a ... tak to bude jediná vláda, která s něma něco pozitivního dělá, plus zastříhnout penězovody. No taky se mi zatím zamlouvají nejrůznějšíma plánama, ale měli by přestat plánovat a něco dělat.
Nicméně spíš bych do kokotů nadal všem Véčkařům... domnívám se, že bez těch kokotů ta vláda mohla opravdu alespoň po lehoučku reformovat.
Nicméně spíš bych do kokotů nadal všem Véčkařům... domnívám se, že bez těch kokotů ta vláda mohla opravdu alespoň po lehoučku reformovat.
Slow and serious
už sem to tu psal.... chtělo by to aby někdo obelstil hájka s vajglem, dostal se Václavovi I. k oušku a pošeptal mu, že až mu skončí hradní dny je třeba založit euro-eko-klima-skeptickou stranu.... a má můj hlas!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Franta Lopata
- Letec
Ad véčkaři, to bylo předem jasné, že to bude ve stylu SZ a jak to dopadlo? Úplně stejně. Poučka, že historie se opakuje je více než pravdivé.
Já si myslím, že to bude spíše takové řešení naoko. Na etnobyznys je napojeno nespočet pijavic. A tyhle prachy zadarmo a bezpracně si nikdo nedá vzít. Možná někoho ustřihnout, ale takových bude pár.
A pokud navykli nikdy nepracující na vysoké dávky, jak je budou motivovat, když prací s vydělají méně. A ani dodatečná kvalifikace jim nepomůže.
Já si myslím, že to bude spíše takové řešení naoko. Na etnobyznys je napojeno nespočet pijavic. A tyhle prachy zadarmo a bezpracně si nikdo nedá vzít. Možná někoho ustřihnout, ale takových bude pár.
A pokud navykli nikdy nepracující na vysoké dávky, jak je budou motivovat, když prací s vydělají méně. A ani dodatečná kvalifikace jim nepomůže.
- Franta Lopata
- Letec
pavproch: Mám pocit, že něco takového nedávno proběhlo tiskem. Jsi vizionář! ![Praise ^:)^](./images/smilies/77.gif)
Edit: http://www.lidovky.cz/klausova-cesta-z- ... _domov_spa
![Praise ^:)^](./images/smilies/77.gif)
Edit: http://www.lidovky.cz/klausova-cesta-z- ... _domov_spa
No kdyby to Klausík sepřáhl s Nečasem (jděte do řiti, ale já ho mám rád, sice je neprůbojnej, alespoň se ovšem nechová jako ignorant, velkohuba či vychcánek spoléhající na debilitu voličů) a Klaus by zase potřeboval někoho, aby ho mírnil a šup to by přesně byl Nečasův flek.
Slow and serious