Jednostopé okénko
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jednostopé okénko
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska jsem viděl ukázkovou motorkovou autoškolu. Žákyně nízké boty, elasťáky do půl lytek, tenké ls tričínko, bez rukavic, otevřená přilba nez brýlí.
nevim jestli to tu nekde bylo:
https://www.facebook.com/nemyslis.zapla ... 3077681879
https://www.facebook.com/nemyslis.zapla ... 3077681879
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo. Ale jak říkával jeden mjr.: kdo chce kam...
Jet tam, kam nevidím 150+ na moto, která v té zatáčce prostě nezabrzdí, je cesta na krchov jistá. Z toho prvního asi nezbylo vůbec nic.
V tomto případě je v tom řidič Golfu za chudáka, který se z toho asi jen tak nevzpamatuje.
Jet tam, kam nevidím 150+ na moto, která v té zatáčce prostě nezabrzdí, je cesta na krchov jistá. Z toho prvního asi nezbylo vůbec nic.
V tomto případě je v tom řidič Golfu za chudáka, který se z toho asi jen tak nevzpamatuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na navratudoreality to nekdo klikal snimek po snimku a je tam pry videt ze ten prvni se rozlit na prvocinitele.
v tom golfu ho to asi taky dost bolelo.
jinak si za to muzou sami kkti, ale ten druhej ho teda podle me mohl objet z prava
v tom golfu ho to asi taky dost bolelo.
jinak si za to muzou sami kkti, ale ten druhej ho teda podle me mohl objet z prava
Jen jako spolujezdec každopádně to vypadá jako že jen trochu brzdí ale jinak nic. Vzal to auta jen málo, lepší jezdec by to určitě dal.
Mě by jen zajímalo z psychologického nebo psychiatrického hlediska, jestli lidi s nižším IQ dokáží vůbec posoudit, co je rizikové jednání respektive narážím na ten fakt, že jim adrenalin zatemní mozek, to je jistý dokázaný proces, a oni se pak neovládají a nemají pud sebezáchovy. Je to stejné jako když Tobě mikrospánek nebo únava způsobí spánek či kolaps, to se může stát snadno, akorát že Ty řekněme víš jak tomu předcházet a nedostáváš se do těch situací a denně na to organizmus trénuješ souborem kroků od vitamínů minerálů bílkovin amino atd a posilováním zdraví až po případné kafe po cestě atd...řidičBOB píše: kdo chce kam...
Protože pokud by se jednoznačně ukazovalo, že třeba jednodušší lidi nejsou schopní vnímat rizika natož jim předcházet (ještě si dá birell+svíčkovou když jede celý den na moto do jugošky) tak by bylo příhodno automaticky pozměnit pravidla pro získávání oprávnění. Koně a auta co jezdila max 100 ještě benevolentní proces unesla, ale dneska to je na silnicích masakr.
Za pár dní jsem viděl pár mrtvol a uvědom si, že sice jsou tam, kde chtěli, ale zbyly po nich často opuštěné rodiny... Mi to v situaci, kdy si můžeš z fleku koupit moto s 250PS připadá děsivé. Na zbrojáky zpřísnit pravidla bylo snadné.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mattone: blbost. Nedal. Motorka se na rozdíl od auta neřídí řidítky, ale náklonem. Čím rychleji jedeš, tím větší náklon potřebuješ. Vzhledem k rychlosti a času na reakci + provedení manévru, to bylo neproveditelné. Ani kdyby to byl Marquez.
driver: těžko říct... Já to mám jinak. Já už viděl tolik věcí na silnici, že se snad bojím jezdit střízlivý Ale vážně - asi fakt neumí domyslet své jednání. Přitom jsou to elementární věci, zcela logické a předvídatelné.
driver: těžko říct... Já to mám jinak. Já už viděl tolik věcí na silnici, že se snad bojím jezdit střízlivý Ale vážně - asi fakt neumí domyslet své jednání. Přitom jsou to elementární věci, zcela logické a předvídatelné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time