Většina malých a středních firem, ve kterých jsem byl za poslední 2 měsíce, na to sere. Když vedu děti do školky, tak jsem jediný kdo má roušku, protože personál je přeci také nemá. Podobně personál v obchodech nebo na benzinkách. Plexi vyřeší všeřidičBOB píše:Že 99,9% dodržuje opatření v nastavené míře, to chápu, že se nehodí to TV novin nebo o tom napsat článek. Takže se dočteme o tom promile, které nedodržuje a které na situaci nemá prakticky žádný vliv.
Znám několik trenérů/masérů/kadeřnic, které svoji praxi maximálně omezili a pracují za černými závěsy podobně jako bary a hospody.
V době, kdy se hospody zavíraly ve 21 trvalo celé 2 telefony, najít otevřenou. Konal se v ní mimo jiné vánoční večírek. Bufety v horách, kde je v jejich okolí desítky či stovky lidí se svařákem namačkáno na terase jsou jen třešínkou na dortu.
Nehledám viníka. Můj tip ale je, že mimo Prahu a blízké okolí dodržuje tak 1/4; 10% na to sere úplně a zbytek tak nějak s davem...
Policejní statistiky jsou nesmysl. Ti kontrolují maximáně autobusové zastávky...