Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
S čím ? Já nechodím s demižonem. Já chodím s kosou
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- Franta Lopata
- Letec
Nemám ani metr trávníku, natož zahradu, tudíž kosu netřeba.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
pánové, četli ste dnešní příspěvek pan Ščuky v MF Dnes (strana A9).... jako cikán se ke svým soukmenovcům vyjadřuje hoooodně s despektem....
takovejhle cikán (teda pokud se chová v souladu se svým vyjádřeným názorem) by mi zřejmě nevadil ani jako soused....
takovejhle cikán (teda pokud se chová v souladu se svým vyjádřeným názorem) by mi zřejmě nevadil ani jako soused....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Však samozřejmě. Je to otázka kultury, ne rasy. Kulturu má každý ve svých rukou.
Naposledy upravil(a) Smyl Flek z Nohavic dne čtv 15 zář 18:21, celkem upraveno 1 x.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Franta Lopata
- Letec
pavproch: Který?
SFzN: Vše je otázkou výchovy!
SFzN: Vše je otázkou výchovy!
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Souhlas!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ale není. Výmluvou na výchovu se vzdáváš vlastní zodpovědnosti. Přitom podle toho, jak silná osobnost jsi, můžeš sám o sobě řadu věcí překonat.Franta Lopata píše:SFzN: Vše je otázkou výchovy!
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Franta Lopata
- Letec
Ale je, pokud má dítě správný příklad do života je větší šance, že dítě bude v životě k něčemu a ne k ničemu. Výchova ho naučí základním věcem jako je úcta k rodičům, starším, autoritě, hygienické návyky, pracovní návyky, atd.
je mi líto Majkle, ale je to jen a pouze o výchově + genetickejch predispozicích. Bez ohledu na to co si myslíš, tak to tak bohužel je. A bohužel úplně ta nejzásadnější je výchova v rodině, kde je to především o napodobování vzorů . Bohužel.
Niko nadžanel ko kerdža