Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
řidičBOB, M.Z.: To nové svinstvo se jmenuje kontrolní hlášení. Svinstvo jménem souhrnné hlášení funguje už nějaký ten rok kvůli exportu do zemí EU. Takže od letoška mám k DPH už tři různá hlášení... přiznání k DPH, souhrnné hlášení a kontrolní hlášení.
OPC
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, pravdu máš... Se v těch hlášeních už ztrácím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jj, tohle je dobrá demence, třeba já vydám ročně jenom 4 faktury do ČR a chtěj to po mě taky. Hlavně jsem nepochopil co si od toho slibujou, protože je to vojeb hlavně na ty menší plátce DPH a úniky co za to stojej se dějou jinde a jinak.řidičBOB píše:Na tom není nic zábavného...stačí to sledovat a přemýšlet u toho hlavou a k smíchu to rozhodně není, když zcela zbytečné věci platíš z vlastní kapsy. Např. jenom příprava SW na souhrnné hlášení, stála naší firmu přes 60t Kč. Zcela zbytečná, leč povinná, investice. Daňové úřady mají totiž i dnes pravomoc a možnost dělat tzv. párové kontroly. Tohle je akorát snažší, všechny to hází do jednoho zlodějského pytle a Andrej bude mít každý měsíc komplet přehled o všem, co bude zrovna potřebovat.
Ale chápu, že jeho voliči tomu tleskají, jak zatne tipec těch sviním podnikatelským, co jenom kradou.
Pro me to je regulerne dalsi duvod proc si hledat jinou zemi kde budu dane platit a ne proto abych extra usetril, ale aby mi z toho nevybouchla hlava.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, když Oddělení vnitřní bezpečnosti Agrofetu (což je mimochodem spolek bývalých policajtů a zpravodajců, ať už z kteréhokoliv režimu) umí hacknout mail premiéra, tak nebude problém dostávat svodku (ANO, tento termín je Burešovi dobře znám) kontrolních hlášení pro vybrané subjekty. Jelikož víme, jaké jsou jeho obchodní praktiky, tak je také jasné, že takové údaje se mu hodí. Protože přesně jak píšeš - úniky, co za to stojí, se dějou jinde a jinak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A pak je to taky takova populisticka berlicka, protoze vetsina volicu (zamestnancu, neplatcu) beztak nema drobny podnikatele rado, protoze za kazdym automaticky vidi zlodeje a uznani uspechu a odmeny za dobre odvedenou praci prumerny cech proste nezvlada. "Takze jen at ty smejdy podnikatelsky zlodejsky hezky kotrolujou co se da, ten andrej si to pekne vsecko vohlida.." tot spolecenske mineni stolu stamgastu na vesnici cca 60km od prahy, kde se pro jednou nesesli samy komousi...:/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Po delší době ňa zase můj operátor (kyslíkárna) nasrááál. Mám "záložní" nepoužívané číslo (jen tak, dyby se někdy v budoucnu hodilo, navíc mám k němu vztah, bo je to číslo po máti) a roky sem na něm měl tarif zadarmo - "Zero". Fčíl mi to - bez mého souhlasu a prakticky bez mého vědomí - chtějí změnit na placený tarif, sice jen 49,-, ale.... takle tedy ne, soudruzi....
Měním to na pre-paid.
Měním to na pre-paid.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Největší sviňárny dělají firmy s celoevropskou nebo globální působností. Anonymita majitele dovolí všechno, co by si menší průhledná firma nedovolila
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak to mne vOskar drží ještě tarif za 10,- měsíčně. Občas mi volaj, že maj pro mne superhyperbezvanew tarif, ale vždy je pošlu, ehm, řeknu jim, že nemám zájem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jestli je to "odepis" tak ten sem mel taky a rovnou me to zmenili na novejsi tarif za 50 Kc. Tak sem jim to taky zmenil, na 0
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i