Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Opravdu megačuráci: https://zdopravy.cz/praha-chce-skoncit- ... cku-58260/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zpusobi to akorat vetsi ignoraci ze strany vyjimkunemajicich i v casech spicek.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
já na to mimo špičku seru tam kde to neni povolený a budu v tom klidně pokračovat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Je jen otázkou času, kdy se rozšíří to, co teď testují na Evropský viz.:
"„Systém v budoucnu řidiče upozorní pomocí svislého dopravního značení s blikači a zobrazenou SPZ na porušování pravidel. Pokud řidič zareaguje a vyhrazený jízdní pruh opustí, tak k žádnému pokutování nedojde,“ uvedla pro portál mluvčí Technické správy komunikací Barbora Lišková."
Takže další jednoduchej zdroj na peňonze od řidičů.
"„Systém v budoucnu řidiče upozorní pomocí svislého dopravního značení s blikači a zobrazenou SPZ na porušování pravidel. Pokud řidič zareaguje a vyhrazený jízdní pruh opustí, tak k žádnému pokutování nedojde,“ uvedla pro portál mluvčí Technické správy komunikací Barbora Lišková."
Takže další jednoduchej zdroj na peňonze od řidičů.
To mi neni jasny, jak jizda osobaku v jizdnim pruhu pro autobus ci taxik narusuje bezpecnost provozu teda.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Asi začínám bejt měkkej.
Když jsem na toho madara řval na benzince, že mi urazil zrcátko a ať kouká tasit peněženku nebo formulář, tak to bylo samý kamosko sorry, ale ne.
Za to policajtum se přiznal hned.
No a kdyby nebyl blbej, tak by se třeba nepřišlo na to, že nemá povko
Myslíte že dokážu jako náhradní auto dostat nekde polo gti?
Když jsem na toho madara řval na benzince, že mi urazil zrcátko a ať kouká tasit peněženku nebo formulář, tak to bylo samý kamosko sorry, ale ne.
Za to policajtum se přiznal hned.
No a kdyby nebyl blbej, tak by se třeba nepřišlo na to, že nemá povko
Myslíte že dokážu jako náhradní auto dostat nekde polo gti?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Od tohoto týdne nový BUS pruh v ulici Na Jelenách od kruháče k nájezdu na D1 směrem Spojovna a ke kolejím VŠE a už celodenní bez vyhrazených hodin.
V životě jsem tam frontu neviděl (v opačném směru ano ale tam má BUS stejně zastávku a jezdí odbočovacím pruhem). Ale měšťáci si tím BUS pruhem již vesele arogantně jezdí.
V životě jsem tam frontu neviděl (v opačném směru ano ale tam má BUS stejně zastávku a jezdí odbočovacím pruhem). Ale měšťáci si tím BUS pruhem již vesele arogantně jezdí.
- Lachende Bestien
- Letec
Pro fízly zákony neplatí - aby je mohli účinně vymáhat, často je doslova MUSÍ porušovat. Zajímavý paradox.
A když už si jednou zvyknou předpisy ignorovat a navíc jim nehrozí postih, proč by to dělali, že?
Se divím, že ještě nemají vlastní vyhrazené pruhy.
A když už si jednou zvyknou předpisy ignorovat a navíc jim nehrozí postih, proč by to dělali, že?
Se divím, že ještě nemají vlastní vyhrazené pruhy.