Politický koutek
Re: Politický koutek
To nevím, ale poskytnutí peněz Okamurou straně by mělo v jejich účetnictví být zaevidované. Pokud se Okamura domluvil s tehdejšími spolupracovníky v Úsvitu či kde to bylo a později se rozhádali tak celkem chápu že oni pak na něho vytáhli jen ten druhý převod peněz a původní půjčku zatloukli aby z něj udělali hajzla. Takové chování obecně patří k politickému bontónu v našich končinách.
Ale netvrdím že to tak opravdu bylo. Jen cituju co říkal sám Okamura a že mi jeho vysvětlení přijde celkem seriózní, aniž bych jakkoliv chtěl hodnotit jiné jeho kroky na politické scéně.
Ale netvrdím že to tak opravdu bylo. Jen cituju co říkal sám Okamura a že mi jeho vysvětlení přijde celkem seriózní, aniž bych jakkoliv chtěl hodnotit jiné jeho kroky na politické scéně.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jeho vysvětlení je seriózní a pravdivé asi natolik, jako vysvětlení AB k Čapáku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bullshit. Okamura nosil do Usvitu faktury za sluzby nehmotneho charakteru, kde nelze overit existence jejich plneni. Na tech fakturach nebylo jeho jmeno, ale dve nejake firmy, jedna sidlila ve vyhorele chate a jednatele bile kone.Vana píše:Myslím že evoluce není vhodný výraz pro procesy probíhající v dnešní Evropě. Spíše bych to nazval degenerací, úpadkemřidičBOB píše:Okamura neodvede nic. Maximálně stranické peníze na svůj účet.
To, co se děje teď v Evropě není nic překvapivého. Je to evoluce....
A k Okamurovi, nejsem jeho zastánce, ale co jsem slyšel jeho vysvětlení v TV debatě tak mi přišlo docela seriózní. Říkal že vyúčtoval zpět peníze které předtím straně půjčil a vše bylo předem se stranou dohodnuté. Ty máš nějaké jiné informace ?
Jestli jim on fakturoval neco na sve jmeno, tak je to nejaky jiny pripad s jinymi okolnostmi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
A presne podle toho jeste zacali selektovat media. Ti kdo na tohle upozornili a temhle kauzam se venovali a chodili za nim s dotazy, tak jsou na blacklistu. Viz ty povolebni staby kdy tam pustili parlamentnilisty a podobnou svoloc a skutecne reportery nechali stat venku.
Okamura dela to stejny co hradni ovcacky pes. Kdyz nedokaze argumentacne vyvratit vecnou zurnalistiku, tak se utoci ad hominem a zneverohodnuje se bud osoba novinare ci celeho media.
Okamura dela to stejny co hradni ovcacky pes. Kdyz nedokaze argumentacne vyvratit vecnou zurnalistiku, tak se utoci ad hominem a zneverohodnuje se bud osoba novinare ci celeho media.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Aha o tomhle případu jsem nevěděl, takže ani nesledoval. Do pozadí tedy nevidímctrl_j píše:..Okamura nosil do Usvitu faktury za sluzby nehmotneho charakteru, kde nelze overit existence jejich plneni. Na tech fakturach nebylo jeho jmeno, ale dve nejake firmy, jedna sidlila ve vyhorele chate a jednatele bile kone...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prožil první den a noční život v Mnichově. Opravdu jsem nepotkal jediného čmouda - 0. Líbí se mi dezinformační kampaň ruských švábů, která nedávno proběhla v CZ médiích, že v Německu se už Vánoční trhy nebudou jmenovat Vánoční, že nebudou na centrálních náměstích ozdobené stromy, atd. Včera večer bohoslužba v centru města, strom stojí a na každém plakátu lákají občany na slavnostní zahájení Vánočních trhů. A od 6:00 zvoní kostelní zvony
Takže asi tak.
Takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jak je to v mnichove nevim, ale pul roku jsem bydlel v Berline, a jsou urcite mista kam bych v noci nesel a nejsou to zrovna lokality na periferii (treba uz pomerne vyhlasena Kottbusser Tor). Takze jako vzdy - vseho s mirou
Bob: Vím co chceš sdělit. Ale není to tak zcela. To, že některé kruhy zneužívají dezinformace a nafukují je, neznamená, že je vše ok. Znamená to, že jednají nekorektně. Ale problémy s afričany existují. Je pravda, že Mnichov není tak tragický. Ale zkus Stuttgart a stačí i přes den. Zkus nechat odemčené kabrio v centru a jít na oběd s koženým kufříkem sám. Nebo tam nechat manželku v parku s dětmi a jít na pracovní schůzku jen na půl hodiny. Zkus to. Lidi, co tam před 20-10ti lety pracovali, ví, že tam byli vždy přistěhovalci ale nikdy nebyly takové problémy. Nikdy jako teď, dneska to je jako v Bronxu. Nestane se ti nic, když nemáš smůlu. Netrefíš na tlupu co nemá co ztratit někde kde jsou si jistí. Nesmí vidět tvoji RZ, pak ví že braň nemáš, a to přepadnou klidně i boxera, však jich je více. Ale netvrdím, že to tak je všude. Jsou lokality bezpečné a nebezpečné. Ale už to, že centrum Stuttgartu v noci je vyloženě rizikové by před pár lety nikdo nečekal. Kamery tam jsou, ale jak Tě někdo píchne nožem, uteče s kufrem, a přijede za 3minuty hlídka, tak je stejně nechytí a ty bojuješ o život.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)