TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Eda
Mistr volantu

Re: Top Gear talk

Příspěvek od Eda »

Su na tom stejne. Akorat teda ja uz ty zavody aut proti jakekoliv kravine nesnasim, nebavi me to. P1 se me libi moc dokonce i po vzhledove strance, tady me neprislo nic navic oproti treba britskymu autocaru. Snad se pochlapi Harris (uz s nim lita nekde v emiratech). Hodne si slibuju od P1 vs 908, jak poserou i toto tak nevim co uz by chteli.
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Jo a druhy diel bez STIGa...sorry ale bez neho to tiez nieje TG. A ne, ten prislub to fakt nezachrani...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Tak mě už tam pomalu přestává bavit ten jejich nacionalistický tón. Všechno co je made in GB a je to minimálně z 21. století, tak je prostě minimálně o parník před konkurencí. RR, P1, Jaguar a dalo by se pokračovat. Myslel jsem že to dogradovalo s minulou sérií jak tam na konci bylo před buckinghamem to procesí všech GB made povozů, ale vidím, že to stále pokračuje. Ten pořad už není o autech, ale o británii. A to mě nebaví.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Uz to ma sestupnou tendenci minimalne par serii. Az na dlouhe tripy kde neni dana lajna od producentu.
Testv4C byl onicem, poznamka o plastech jak z auto.cz a vse to vygradovalo ti, ze ani nezajeli okruh.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
TondaPolak
Autoškolák

Příspěvek od TondaPolak »

Mně spíš překvapuje, že se tomu tady všichni tak divíte. Je to smutný, ale TG už je delší dobu spíš show s autama, než motoristický magazín. Proto to sleduje tolik lidí, protože to neni čistě o testech aut. A pokud to v tom ještě hledáte tak je jasný, že se vám to nebude líbit. Osobně na testy aut sleduju na YTB kanál Drive s Chrisem Harrisem, kde najdu tohle. A na TG se koukám pro pobavení. :)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Ja som to snad asi nikdy nepovazoval, za nejaku dokumentarnu relaciu, vzdy to bolo o tom sa pri tom zabavit, zabavit autami. A taktiez obdivovat, co mozu skusit, co ich este napadne a ako este lepsie ukazat jednotlive auta. Aj tie nazory mali vzdy triezve, so spravnou davkou skepticizmu. No je v tom cim viac citit, ze to produkuje verejnopravna telka a cim viac si uvedomovali v BBC, ze mozu vyrazne ovplyvnit mienku na cokolvek. A hlavne pomaly nikoho a nic neurazit...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Nikdo snad TG nebere jako motomagazin.
Tady se prave hodnoti, ze chybi ten fun factor.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Myslim ze nazory TG sa uz velmi dlho nedaju brat ako triezve, castokrat tgo bolo o exhibicii niektoreho moderatora len aby za kazdu cenu bol verdikt kontroverzny.

Chris Harris je super, ale chcelo by to nieco kvalitne o normlanych autach, nie len sportovych. Mate nejaky tip?
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Na to by odpovídal Honza Koubek (pořad Meziplyn), sledoval jsem jeho videotesty ještě když byl na autowebu (než jsem objevil autoforum :P, a tehdy byly poměrně dobré) teď je k nalezení na streamu, testuje hlavně běžná auta
http://www.stream.cz/porady/meziplyn
quasimoto
Pan Řidič

Příspěvek od quasimoto »

Honza Koubek je fajn... ma spravne triezvy pohlad na vec... nehodnoti MPV rovnakou optikou ako hothatch.
Odpovědět