Pokec 2011

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Aštar Šeran
Řidič začátečník

Re: Pokec 2011

Příspěvek od Aštar Šeran »

Pickuper píše:
Aštar Šeran píše:jj, prý chystají vytvoření speciální nacistické sekce, kde budou na pozadí hákové kříže, aby se vrátil i pickuper
ty bys měl radši taky táhnout zpátky do garáže, příteli ;)
Copak se ti nelíbí?
TSI
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu B-)
Niko nadžanel ko kerdža
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

Na Cukerberga s tou jeho knihou yxichtů se takdy za 50 let zapomene, nic co by se lišilo od normálu :ymsmug:

Tim ale nechci říct, že nacisti nějak podporuju, naopak.
Mám rád automatické převodovky.
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

malcolm: špionáž je stará jak lidstvo samo, ale např. Státy žádnou tajnou službu do tý doby něměly a ještě dlouho po válce byli zpravodajští dustojníci abweru žhavým zbožím a předávali jim tak know how. Takže se o rozvoj špionáže zasloužili ve světovým měřítku řekl bych dost.
Americkej atomovej program taky dělali bývalí nacističtí vedci. Stejně tak jako lety do vesmíru. Nikdo o raketách nic nevěděl. Jen Němci byli s to postavit něco jinýho než rachejtli která si lití kam jí napadne.
Aštar Šeran
Řidič začátečník

Pickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu B-)
Nejlépe druhým extrémem a přehnanou glorifikací B-)
TSI
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Pickuper píše:kovbojku z toho nikdo nedělá..........ale skutečnost, že v Říši netvořili jen hordy primitivů není od věci čas od času připomenout....na některé věci se rádo a rxychle zaujímá....inu, každá doba má svou propagandu B-)
A vždyť tohle ví každý... B-) Stejně tak jako že řada z nich byli nadaní umělci se smyslem pro estetiku... a vlastně dost připomínají posádku Enterprise ze Star Treku.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

StarTrek a Hvězdný války jsem nikdy neviděl, přišel jsem o něco?
Mám rád automatické převodovky.
Aštar Šeran
Řidič začátečník

o hodně
TSI
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

plant: já myslím, že netřeba za každým slovem zdůrazňovat že "nic nepodporuješ, neoslavuješ, nehanobíš atd."...tady již nejsme na garáži ;) .... a každej soudně smejšlející člověk chápající psaný text si obrázek udělá. To jen tamní samozvaní odborníci na trestní právo viděj v jakýkoliv zmínce téměř o čemkoliv hned několik paragrafů. Bohužel realita je úplně někde jinde, což ti bystří již mohli poznat např. z i na garáži uvedenýho odkazu týkajícího se cigoše Bangy. Tam šlo o úplně jinej level a i přesto se to v zásadě nedostalo ani z přípravnýho řízení. A proč asi? ;)

Pro osvěžení paměti zde: http://zpravy.idnes.cz/diskuter-hrozil- ... _krimi_zep
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

Pickuper: prese tak.....viz prehnana korekce v diskusi pod clanky, kde nekomu prispevek nesel odeslat, protoze tam pouzil hitlerovo jmeno..pritm naprosto v korektni historicke souvislosti, ani se to netykalo nacismu (jkao ve smyslu, ze Hitler u nas konecne zavedl jizdu vpravo ci tak neco). Tomu uz rikam posedlost a prehnanost....stejne jako v Nemecku, kde si ani nemis udelat haknkrojc na model letadylka....
Odpovědět