Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Prosim prosim, někdo tu před pár dny dával odkaz na video s NSX kde mluví Senna. Za boha to nemůžu najít
Nevím co tu kdo dával ale myslíš tohle?
Teď jsem si uvědomil že zvuk F1 na začátku je identický s letitým outrem Best Motoringu
Dost to vypovídá v jaké úctě Japonci stále Ayrtona mají.
Teď jsem si uvědomil že zvuk F1 na začátku je identický s letitým outrem Best Motoringu
Dost to vypovídá v jaké úctě Japonci stále Ayrtona mají.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
typ na nejaky osvedceny zdvihak pre sezonnu vymenu pneu na 5-6 autach? medzi nimi aj VW T6
Jaký že jsou flastry za bezdůvodné blokování levého pruhu?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nesprávné užití jízdních pruhů - čili jiný druh přestupku.
Ale zrovna dneska mám opět video, jak si to policajti jedou prostředkem a ještě na mne ten píčus v uniformě blikal...
Ale zrovna dneska mám opět video, jak si to policajti jedou prostředkem a ještě na mne ten píčus v uniformě blikal...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nezkoušel někdo připojovat AirPods k Andoidímu telefonu?? Jde mi o to, že se připojí, hrajou, ale hrozně potichu, i když je hlasitost na max Nějaký nápad?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.cnet.com/how-to/how-to-fix- ... n-android/
osobní zkušenost nemám
osobní zkušenost nemám
Není tu někdo, kdo se vyzná v terminologii oken a dveří, resp. kde to hledat na webu?
Po 20-ti letch bydlení začínají věci pomalu odcházet, no. Balkonové dveře - takový plastový čudlík (červený rámeček) na pružince v kovovém vedení (žlutý rámeček), který drží balkonové dveře v zavřené poloze (když nejsou zajištěné v zavřené poloze klikou). Tak ten čudlík je už obroušený/ubroušený a dveře v zavřené poloze nedrží.
Oslovil sem mailem firmu, která nám okna a dveře před 20-tima rokama dělala ale ta nějak nereaguje (bodejd by taky jo - kdysi to byla malá česká prosperující a slušná česká firmička, dnes je součástí pšonského mamuta)
Po 20-ti letch bydlení začínají věci pomalu odcházet, no. Balkonové dveře - takový plastový čudlík (červený rámeček) na pružince v kovovém vedení (žlutý rámeček), který drží balkonové dveře v zavřené poloze (když nejsou zajištěné v zavřené poloze klikou). Tak ten čudlík je už obroušený/ubroušený a dveře v zavřené poloze nedrží.
Oslovil sem mailem firmu, která nám okna a dveře před 20-tima rokama dělala ale ta nějak nereaguje (bodejd by taky jo - kdysi to byla malá česká prosperující a slušná česká firmička, dnes je součástí pšonského mamuta)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.