Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
to ako sa clovek sprava pri danom promile je hlavne o psychike a taktiez treningu
ja co mam na sebe odskusane tak:
do 1,5 bez problemov, navonok triezvy
do 2 uz jednoznacne opity, ale stale bez problemov, polna cesta tiez, akurat na bicykli uz trebalo davat strasny pozor na obrubniky a tak.
2-2,5 to uz v pohode byt prestava, vypadky pamate, plytke reci, tackava chodza
nad 2,5 zle, na 99% uz spanok
nad 3... to uz nechcem zazit
ja co mam na sebe odskusane tak:
do 1,5 bez problemov, navonok triezvy
do 2 uz jednoznacne opity, ale stale bez problemov, polna cesta tiez, akurat na bicykli uz trebalo davat strasny pozor na obrubniky a tak.
2-2,5 to uz v pohode byt prestava, vypadky pamate, plytke reci, tackava chodza
nad 2,5 zle, na 99% uz spanok
nad 3... to uz nechcem zazit
Já jsem jednoznačně opitý od 0,5 promile
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Je fakt ze pravidelnej trening nakej vliv mit bude. Chlapi na chalupe davaj 5-10 kousku + panacka prakticky denne a rozhodne pak nejsou nijak rozhozeny. Ja dam 3 a muzu si jit lehnoutjerry píše:On myslel, kolik zvládneš v pohodě mít promile. A tam je to o tréninku. Až později alkoholikům naopak stačí málo.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Se pry zvetsuji auta. No nekde zmensuji ulice.
A berou chodcum kryte zastavky…
A berou chodcum kryte zastavky…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Mně z těch turků asi yebne..... vyrobili sme pro ně (přesně ve striktně a tvrdě požadovaném termínu) stroj, oznámili jim "fertig" a pak se dlouho nic nedělo, týdny bežely a stroj stál jak mrcha u nás na dílně..... neska se po té době (a několik kopancích od nás, na které nereagovali) "vzbudili" a že prý kdy jim ten stroj můžeme odeslat a že to strašně spěchá.... když sem jim navrhnul odvoz čtvrtek, tak že je to moc pozdě.... taxem jim navrhnul odeslání středa ve 12:00.... a oni se ještě začali hádat, esli by to nešlo o půl hodiny dříf.... no cement....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ufff, tu půlhodinu sem uhádal .....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Byl jsem dnes lapen security a vykazan z Kia Motors Slovakia po tom co jsem odmitl zaplatit 30eur za vybaleni mobilu z pytliku a naslednou lustraci mych dokladu - nevim jestli je to na stezovatelnu nebo vlastne chlubitko
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak jsme počítali, kolik nás bude měsíčně stát, až nám místní komoušské zastupitelstvo napálí daně tak, jak mu Schillerová umožní.
No, operáček na M3 by za to byl jak prd.
No, operáček na M3 by za to byl jak prd.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jaky dane myslis - koef. pro dan z nemovitych veci?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/