To je ale něco jiného. Tam platíš za práci toho člověka, tam ta cena odpovídá. Ale tady se bavíme o objednní náhradního dílu.HondaMan píše:Sulcik: ano i ne. Mě když pružinu měnili, tak přijel chlap, oměřil, napočítal, nechal udělat "na míru", přijel, namontoval a řekl si asi 4. Já bych to za méně nedělal.
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Voni totiž Hormanni neprodávají jenom pružinu, ale komplet celou sestavu: dvě pružiny v sobě, vespod šroubovací držák/patka a nahoře dvoukladkový jezdec. Takže asi proto trojka za kus.
A doporučujou vždycky výměnu obou (na vratech jsou dvě) i když prdla jen jedna z nich.
A doporučujou vždycky výměnu obou (na vratech jsou dvě) i když prdla jen jedna z nich.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak. sem se ráno věnoval domácím povinnostem (+ upgrade bajku) a né práci.
Drahé spružiny už sou ve vratech, pasujou, fungujou, vrata vratujou (až moc lehce, málem to jde jedním prstem nahoru i dolů). Spokojenost. Doufám, že je zase na 20 let klid.
Drahé spružiny už sou ve vratech, pasujou, fungujou, vrata vratujou (až moc lehce, málem to jde jedním prstem nahoru i dolů). Spokojenost. Doufám, že je zase na 20 let klid.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Debilita nařízení mne opravdu nepřestává udivovat. Tak boty si zkoušet mohu, oblečení ne.
Tohle musí opravdu vymýšlet kretén!!
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
- Lachende Bestien
- Letec
Hledáte racionalitu tam, kde nebyla, není a nebude.řidičBOB píše:Debilita nařízení mne opravdu nepřestává udivovat. Tak boty si zkoušet mohu, oblečení ne.
Politické ochotnické loutky jen zkoušejí, co všechno jim ještě u stáda vol(ič)ů projde, respektive které metody k omezování práv a svobod člověka jsou účinnější a vyvolávají menší odpor.
A už zase si stěžuju, že věci nic nevydrží.... loni sem si do dílny doma koupil velkou krásnou sadu Cr-Mo značkových ořechů (gola, imbusy, torxy + ráčny atd.). Ráčny, imbusy a gola hlavice sem už použil mockrát a vše OK, torxy minulý týden (při "skákání" okolo bajka) poprvé a jen asi na 6 nebo 8 šroubků. A.... jeden torx bit (T20) odešel, normálně sem ho zkroutil jak šavli (asi nebyl dobře/vůbec zakalený....). Chjo no, fčíl abych si koupil novou (celou?
) sadu....
PS: ta poslední věta je míňana ironicky.... ale bit nový koupit budu muset....
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
PS: ta poslední věta je míňana ironicky.... ale bit nový koupit budu muset....
PP: Tak se pochlub, co to je za sadu. Ať víme, co nekupovat. Ono by mě obecně zajímalo, jakou gola sadu koupit. Mám už hodně starou a ráčny odchází. Z předchozí práce znám Stahlwille a Ko-ken, ale to jsou ceny úplně mimo občasné domácí použití.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Už se vám stalo, že jste na někoho vyjeli, ani nevíte jak? Dneska mě s dcerou na přechodu málem přejel maník. Zastavil asi 40 cm daleko. Vypadal, že je mu to šumák. Až po chvilce jsem si uvědomil, že jsem na něho řval a flákl mu pak rukou dvakrát do dveří. Docela mě to překvapilo a hrdej jsem na to nebyl. Tak jestli jste podobně šáhlí, tak mě to docela uklidní.
Je to tahle Tona. Aspoň myslím.