Politický koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Ale ne. Je rozhodně pravdou, že upozorňovat na tento fakt tak halasně, když jde o povážlivou menšinu jejich etnika, je jednak absurdní a dvak poněkud nefér vůči většině pracujících Weißmänner.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem podepisoval nějakou tu petici proti cenzuře internetu.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/stred ... tni-clanky
Nechápu ,jak mohl někdo povolit instalaci těhle kontejnerů s obrovským otočným bubnem ? Likvidovala se stará dětská hřiště,protože nebyla dost blbuvzodrná,všechno se dělá idiotenfest... a pak někdo vymyslí tohle..
Nechápu ,jak mohl někdo povolit instalaci těhle kontejnerů s obrovským otočným bubnem ? Likvidovala se stará dětská hřiště,protože nebyla dost blbuvzodrná,všechno se dělá idiotenfest... a pak někdo vymyslí tohle..
Nemá tam piča strkat hlavu. Dobře mu tak
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Tak pozor, alespoň v mateřských školkách se stará hřiště nahrazovala z úplně jiných důvodů. Ta nová jsou totiž úplně stejná, akorát je budovaly ty správné firmy se správnou bumážkou a těmi správnými vazbami na prs daňového poplatníka. Pozná se to i podle realizační ceny.
Ten kontejner se mi líbí. Měl by být před poslaneckou sněmovnou. A dovnitř bych dal zlatou cihlu.....
Ten kontejner se mi líbí. Měl by být před poslaneckou sněmovnou. A dovnitř bych dal zlatou cihlu.....