Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Chlubítko ne..... Dyk sem asi 8x stál a vydýchaval....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Předloni v létě sem koupil jeden "šikovný" přístroj (hydraulická prostřihovačka děr do plechů) do firmy (skrz webshop, objednávka jménem firmy) a za 10 let, co mám firmu, snad poprvé sem narazil na .... obchodní vztah právnická osoba vs. právnická osoba = záruka dle ujednání ie. 12m, nikoli 24m ze zákona.
Se ten přístroj lehce posral, sem ho chtěl ještě nechat opravit na záruku a ... byl sem vyveden z omylu, už je ze záruky venku. Takže oprava bude stát (firmu, ne mně) asi sedmičku, no.....
Chjo no, člověk fuckt musí být furt ve střehu....
Se ten přístroj lehce posral, sem ho chtěl ještě nechat opravit na záruku a ... byl sem vyveden z omylu, už je ze záruky venku. Takže oprava bude stát (firmu, ne mně) asi sedmičku, no.....
Chjo no, člověk fuckt musí být furt ve střehu....
Z5 k "collateral damage" - vyslovuji veřejnou a hlasitou pochvalu juniorovi (před nastoupenou jednotkou a pod bojovou zástavou): sqěle (a sám! ) dodělal ten plot, vše tak jaxem si představoval. Bravo!
Takže bránu pro nacouvání novým kombajnem až k hnoji bysme měli. Fčíl už trowa može rúst. Já su na ňu ready.
Stojany pro bajky v garáži (dříff byl jeden pro 4 bajky na jednom místě, fčíl sou dva, každý pro 2 bajky, na dvou různých místech) taky už stojanujou. Už to v garáži (a dílně) zase vypadá jak u lidí (a moje konverzativní woko sa už učí žít s novým pohledem do garáže....)
Takže bránu pro nacouvání novým kombajnem až k hnoji bysme měli. Fčíl už trowa može rúst. Já su na ňu ready.
Stojany pro bajky v garáži (dříff byl jeden pro 4 bajky na jednom místě, fčíl sou dva, každý pro 2 bajky, na dvou různých místech) taky už stojanujou. Už to v garáži (a dílně) zase vypadá jak u lidí (a moje konverzativní woko sa už učí žít s novým pohledem do garáže....)
To u nas resim celkem casto. Na veskerou garazovku a naradi davame 12m a vecne mi nekdo vola, ze to ma teprve rok a pul, posralo se to a chteji to reklamovat
Ktera cesta to je? Zhruba tusim, kde bydlis a uplne pod Dilama to podle me neni. Neryju, proste me to jen zajimapavproch píše:Neska (ráno, opět) sem na bajku zase nikoho nepotkal.... asi fuckt fšici ráno spí. Byla ale příšerná kosa na pracky i přes rukavice. Vzal sem to od chalupy rovnou nahoru na Díly, je to dlouhá stojka (neskutečný potrat 30/50 jak člověk není ještě rozdýchaný), ale vlastně sem spokojen, čekal sem ten potrat ještě větší (ref začátek sezony). Jo, kde sou ty časy (mladý, silný, s elánem) co sem tuhle stojku (pravda, jedinkrát v životě) vyjel celou bez zastavení (na vydýchání).
Pravda vyděsí
Co to je za dierovacku ak sa mozem spytat?
PP mi psal kde to je.. rozhodne patri do chlubitka, ten nejprudsi zaver ma 700m @ 17% a uz docela dlouho predtim se jede do kopce s useky pres 10%.jerry píše:Ale tento příspěvek nepatří do lampárny, nýbrž do chlubítka
Pravda vyděsí
S tím bychom měli problém i my zdraví, co máme akorát koronu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A ještě jeden aftermath ke collateral damage - neska ráno, jaxem šel z domu do práce (ie. směr polemlesemloukou3), taxem se šíleně zaprasil o novou bránu k hnoji (naštěstí jen moje pracky, ne rukávy Nairu) vyjetým wolejem (kterým je ta nová brána natřená a ešče sa nefsáknul).
svymi prispevky bys uspesne zapadl mezi zavisle uzivatele facebooku
Mirek