![Straight face :|](./images/smilies/22.gif)
Vyber "chytreho mobilu"
Re: Vyber "chytreho mobilu"
To je ešte v rámci medzí aj keď nič príjemné... Skús to dať na reklamáciu keď sa Ti to nepozdáva, ja som vyreklamoval takto iphon ale tam sa baterka vybila od rána do večera a to za celý deň boli z telefónu poslané tak dve tri sms, žiadny hovor, internet, wifi...
Mam Ip4 4.3.3 Jaiblrejk RC 16 - push notifikace zaple u fcb, viber, ping chat, 3G, oznameni o poloze atd atd a prijde mi to hrozne moc. Někde sem četl, že by to mohlo být tím JB Rc 16. Pokud bych chtěl udělat JB na RC17 zůstanou mi nainstalovane aplikace?
No reklamace me taky napadla, protoze vcera rano sem vyndal telefon z nabijecky, behem dne jsem ho pouzival asi 5hodin a dneska rano mela baterka tak 7% a za noc to kleslo o tech 15, coz me prijde silene moc. Muj starej samsung s8000 jet vydrzi klidne i 4-5dni![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
A ohledne reklamace, telefon byl kupovanej u Orange SK, budu ho moc vyreklamovat i v CZ ze? Nebudu muset kvuli reklamaci jet na SVK
No reklamace me taky napadla, protoze vcera rano sem vyndal telefon z nabijecky, behem dne jsem ho pouzival asi 5hodin a dneska rano mela baterka tak 7% a za noc to kleslo o tech 15, coz me prijde silene moc. Muj starej samsung s8000 jet vydrzi klidne i 4-5dni
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
A ohledne reklamace, telefon byl kupovanej u Orange SK, budu ho moc vyreklamovat i v CZ ze? Nebudu muset kvuli reklamaci jet na SVK
2.0i 107kW
No tak na to čo tam máš zapnuté to zas nie také strašné, ešte by som povedal, že to asi má určite zapnutú wifi...
Záruku nesie výrobca nie predajca tak by s tým nemal byť problém. A Iphone akúkolvek vadu rieši výmenou, to je mimoriadne praktické ak ho máš poškriabaný![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Záruku nesie výrobca nie predajca tak by s tým nemal byť problém. A Iphone akúkolvek vadu rieši výmenou, to je mimoriadne praktické ak ho máš poškriabaný
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
No, od telefonu za více než 16tis očekávám, že vydrží déle než 1 pracovní den. Člověk si pár krát zavolá, napíše pár mailů, je chviil na ICQ, čekne pár krát FCB a baterka je během dne pryč.
Tak sem udělal restore + RC 17(který prý výdrž baterky zvyšuje) a nahrál si tma jen pár aplikací, tak uvidíme![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Tak sem udělal restore + RC 17(který prý výdrž baterky zvyšuje) a nahrál si tma jen pár aplikací, tak uvidíme
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
2.0i 107kW
Tak je to asi vyřešeno. Restore + RC17 a pohoda. Pred cca 2ma hodinama bylo nabito na 100% a porad 100%. Driv to bylo tak na 95%. Pecička ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
2.0i 107kW
Mas JB kvuli necemu, co neni na AppStore? Ja pouzival dva roky JB u 3G a 3GS, ale ted se 4g jsem si rekl, ze mi to za ty nepohodlne aktualizace, zpomalenost atd. nestoji a tech par aplikaci si koupil...
šmoula: napíš ráno či to vydržalo...
A co N900? Lepsi stroj asi nesezenes, ale taky ma nejake mouchy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Máš horečku chlapče?NoCom píše:A co N900? Lepsi stroj asi nesezenes, ale taky ma nejake mouchy...
![Waiting :-w](./images/smilies/45.gif)
N900 stála za prd už v době, kdy s ní Nokia vylezla. A v dnešní době jí lze použít tak akorát k sebeobraně
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)