Zkušenost mám, předloni jsem vybíral a kupoval.
Všechna elektrická auta na odkazu mají slabé motory, pokud to má jezdit i jinde než po hladkém asfaltu, tak to bude slabé a nepojede to. To je obecně problém většiny těch autíček, že zvládnou jízdu jen po asfaltu. Pokud to má jezdit třeba po zahradě, je určitě nutné hledat něco silnějšího.
Ohledně kol - plastová dělají všichni kvůli prokluzu (aby si nespálili motor) při rozjezdu, protože nemají plynulý rozjezd (což ten defender na odkazu má mít a pak chápu, proč může mít gumová kola, ale zas dle mě má slabý výkon na jízdu mimo zpevněné plochy). Rámus dělají jen na asfaltu. Jinak ke kvalitě plastových kol a zavěšení - řádí na tom dva kluci a zatím vše ok.
Já jsem nakonec pořídil tohle -
https://pegperego-toys.cz/katalog/elekt ... er-rzr-900 - ale se silnější baterií kvůli výdrži. Výkonu to má dost, po zahradě to jezdí bez problémů. Jinak na asfaltu klasika, tam to prostě hučí.. Odpružení to nemá, ale na zahradě to ani nevadí. Kluci jsou spokojení, jen by chtěli ještě vozík..

Má to pohon na zadní kola, pohon na všechny 4 by se hodil, občas se stane, že se někde zasekne (hlavně při mokré trávě), ale aspoň se naučil, že musí couvnout a znovu a tak dokola dokud to neprojede
Pokud by to ale mělo splňovat všechny parametry, co chceš nebo by ideálně mělo mít (tj. pneu, plynulý rozjezd, odpružení, výkon, výdrž), pak se obávám, že nezbývá než nějaká varianta se spalovacím motorem...
Ve vztahu k názorům, zda koupit / nekoupit - je to těžké. Doma jsme nad tím taky dost váhali. Jako využití to má, ale nevím, zda bych to kupoval znova, občas s tím řádí jak draci, občas si toho ani nevšimnou. Spíš je třeba počítat s případným možným odsouzením ze strany okolí.... (viz. budou z nich lenoši). Pokud ale jsou finance a nevadí občasné využití, proč to dětem nedopřát
Jinak rozhodně nemám pocit, že by je to odvádělo od jízdy na kole / odrážedle / běhání a tak, spíš naopak, pro ježdění na kole nemaj čas na autíčko. Takže zlenivění při rozumném přístupu bych se fakt nebál.